Αίγιο: Μαμά και δυο παιδιά έπεσαν από εναέριο χριστουγεννιάτικο τρενάκι

Η βόλτα μιας μαμάς παρέα με τα τρία της παιδάκια στο χριστουγεννιάτικο σκηνικό που έχει στηθεί στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων χθες το απόγευμα εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ενώ είχαν επιβιβαστεί στο εναέριο τρενάκι και απολαμβάναν τη βόλτα, το βαγόνι στο οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε και έπεσε στο έδαφος όπως αναφέρει το Filodimos.gr.

Η μητέρα εγκλωβίστηκε στο κάτω μέρος της κατασκευής και χρειάστηκε η επέμβαση ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής για να απελευθερωθεί περίπου 20′ λεπτά αργότερα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Η γυναίκα είχε χτυπήσει το κεφάλι της και ήταν αρχικά αναίσθητη. Ευτυχώς στην συνέχεια ανέκτησε τις αισθήσεις της και μπόρεσε να επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και τους γιατρούς που είχαν σπεύσει στο σημείο για να την βοηθήσουν.

H κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Η μητέρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και μετά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα για να κάνει αξονική. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Όσο για τα παιδιά της, δύο αγόρια 12 και 5 ετών και ένα κορίτσι 4 ετών, που τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο για προληπτικούς λόγους, χωρίς να διατρέχουν κι αυτά κάποιον κίνδυνο.

Συλλήψεις της Αστυνομίας

Το υπαίθριο τρενάκι αποτελεί μέρος υπαίθριων παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων τις χριστουγεννιάτικες μέρες. Συνελήφθησαν ο 79χρονος χειριστής του μηχανήματος και 34χρονος ιδιοκτήτης της εγκατάστασης, η οποία και τέθηκε άμεσα μετά από το περιστατικό, εκτός λειτουργίας.