Αιτωλικό: Έκκληση για βοήθεια σε μαθητή του 2ου Δημοτικού Σχολείου με σοβαρή καρδιοπάθεια

Αιτωλικό: Έκκληση για βοήθεια σε μαθητή του 2ου Δημοτικού Σχολείου με σοβαρή καρδιοπάθεια

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού για να βοηθηθεί οικονομικά μαθητής της Β ΄ τάξης του σχολείου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, το παιδί πάσχει εκ γενετής από συγγενή καρδιοπάθεια και έχει υποβληθεί σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις στην καρδιά.

Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο θανατηφόρας καρδιακής αρρυθμίας (είχαμε δύο περιστατικά μέχρι τώρα …..το τελευταίο έλαβε χώρα το Μ. Σάββατο) είναι επιτακτική ανάγκη η χρήση απινιδωτή ο οποίος θα βοηθήσει την καρδιά να λειτουργήσει μέχρι να προλάβει το παιδί να πάει με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

«Η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο απαιτούμενο χρηματικό ποσό της τοποθέτησης χειρουργικά του απινιδωτή κι απευθύνει έκκληση σε Συλλόγους Γονέων αλλά κ σε οποιονδήποτε επιθυμεί κ δύναται ατομικά να βοηθήσει.
Είναι διαθέσιμα όλα τα στοιχεία του παιδιού (γνωματεύσεις ιατρών, εξετάσεις κ αποτελέσματα προηγούμενων επεμβάσεων κ.α) για περαιτέρω ενημέρωση.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κάνουν κατάθεση οποιουδήποτε ποσού στον παρακάτω ερανικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας GR1401103050000030576228800 ».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Διαβάστε επίσης:

Αυτοκτονία 13χρονου Mάκη: Ήταν θύμα bullying; – «Δεν ξέρουμε από τι επηρεάστηκε ο λεβέντης μας» λέει ο προπονητής του

Λέων: “H Tζωρτζίνα αντιστεκόταν” – Οι τρίχες της 9χρονης θα δώσουν κρίσιμες απαντήσεις

Αποτελέσματα εξετάσεων για Εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-23

Έτσι έβαλε τέρμα στη ζωή του ο 13χρονος Μάκης: Ραγίζει καρδιές ο προπονητής του – «Ήταν ένα αληθινό «θηρίο»