Ακούστε το ολοκαίνουργιο συγκινητικό τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη για τον μπαμπά του

Σπάνια μιλάει ο αγαπημένος μεγάλων και μικρών Πάνος Μουζουράκης για την οικογένειά του, όμως όταν το κάνει πλυμμηρίζει από συγκίνηση και σεβασμό. Πρόσφατα, ο μπαμπάς του, Ευάγγελος, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας για το οποίο χρειάστηκε να νοσηλευτεί και αυτό έδωσε στον Πάνο την έμπνευση να γράψει ένα τρυφερό τραγούδι και να του το αφιερώσει.

Το τραγούδι που θα ακούσετε παρακάτω είναι στα αγγλικά –σύντομα ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσει και η ελληνική εκδοχή του. Όσοι καταλάβετε τα λόγια δεν μπορεί παρά να συγκινηθείτε –όσοι όχι, θα τα νιώσετε στην καρδιά σας.

Δείτε τι έγραψε ο ίδιος, σε ανάρτησή του στα social media, σχετικά με το τρυφερό αυτό τραγούδι για τον μπαμπά του:

«Αυτό το τραγούδι είναι η μετάφραση ενός τραγουδιού, που το μισό από αυτό γράφτηκε σε ένα αεροδρόμιο και το άλλο μισό σε ένα νοσοκομείο. Μισό ανάμεσα σε αγνώστους σε μια σύνδεση που δεν πρόλαβα, ένα τηλεφώνημα που απάντησα και ένα εισιτήριο που επανεκδόθηκε με προορισμό την αφετηρία μου. Και μισό ανάμεσα σε οικογένεια, αγάπη και τον πιο όμορφο επίλογο που έχω ακούσει και δει στην ζωή μου. Αυτό το τραγούδι και η Ευχή του ήταν το αποχαιρετιστήριο δώρο του Μπαμπά μου σε εμένα.

Δεν έχει νόημα να αρχίσω να σου μιλάω για αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, γιατί οι λέξεις μου δεν φτάνουν. Τουλάχιστον όμως με αυτό το τραγούδι μπορώ να σου μεταφέρω και να μοιραστώ μαζί σου το πώς νιώθω για αυτόν τον άγγελο τον “Άγγελο Ευάγγελο”. Και αν έχεις βρεθεί και εσύ στην θέση μου και έχεις περάσει από αυτήν την εξαναγκασμένη “αναβάθμιση του λογισμικού” της ψυχής σου, ελπίζω το δώρο του Μπαμπά, να ξεπλύνει λίγο από τον πόνο σου όπως με βοήθησε και εμένα. Αν πάλι τα αγγλικά σου φαίνονται ξένα και δεν μπορείς να νιώσεις αυτό που θέλω να μοιραστώ, θα ζητήσω την κατανόηση σου και αργότερα όταν νιώσω έτοιμος θα ήθελα να μοιραστώ και την πρώτη γραφή μαζί σου».

Με αγάπη

Πάνος Μουζουράκης του Ευαγγέλου

Απολαύστε το νέο τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη “Look at me Dad”:

*Η δε ζωγραφιά που το συνοδεύει είναι μια… οικογενειακή φωτογραφία του ίδιου!