Αλιβέρι: Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών – Πώς ξεκίνησε ο καβγάς (βίντεο)

Αλιβέρι: Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών - Πώς ξεκίνησε ο καβγάς (βίντεο)

Τα περιστατικά βίας όλο και πληθαίνουν στα σχολεία και δεν ξέρουμε πραγματικά ποιος θα αναλάβει όχι μόνο την ευθύνη για την όλη κατάσταση εκτροχιασμού των παιδιών, αλλά κυρίως ποιος θα αναλάβει να φροντίσει τις ψυχές αυτών των παιδιών και να τις επαναφέρει σε ισορροπία. Το τελευταίο άγριο πραγματικά περιστατικό σημειώθηκε χτες στο Αλιβέρι Ευβοίας, όπου έπεσε άγριο ξύλο με γροθιές και κλωτσιές μεταξύ των μαθητών.

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας στα σχολεία. Μαθητές Γυμνασίου στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου «έπαιξαν» ξύλο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, δύο αγόρια μαθητές της Α’ και Β’ Γυμνασίου Κριεζών, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Αλιβέρι, αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με γροθιές και κλωτσιές.

Ο καβγάς μεταξύ των δύο μαθητών είχε ξεκινήσει νωρίτερα κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας πετούσε αναμμένα σπίρτα στον άλλον. Αφού σχόλασαν συναντήθηκαν μπροστά στην εκκλησία του χωριού και άρχισαν να προκαλούν και πάλι ο ένας τον άλλον.

Δεν επενέβη κανείς να τους χωρίσει

Δυστυχώς, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, αφού κανείς εκ των συμμαθητών τους που βρίσκονταν στο σημείο δεν σκέφτηκε να τους χωρίσει ή να καλέσει κάποιον ενήλικα από τα παρακείμενα καταστήματα, και κατέληξαν να κλωτσούν ο ένας τον άλλον.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ένας εκ των δύο τελικά αποφασίζει να ρίξει μπουνιά στον άλλον, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να χτυπήσει στην κολώνα της εκκλησίας και στη συνέχεια να σωριαστεί στο έδαφος.

Στη θέα του συμμαθητή τους, τα υπόλοιπα παιδιά που, μέχρι εκείνη την ώρα, είτε βιντεοσκοπούσαν είτε παρακολουθούσαν ατάραχα τον καβγά, έσπευσαν να καλέσουν σε βοήθεια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

«Έμαθα από την τηλεόραση για το παιδί μου»: Ξεσπά ο πατέρας της Νικολέτας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

Αυτοί είναι 8 λόγοι που οι παιδίατροι συνιστούν τον εμβολιασμό των παιδιών για τη φετινή εποχική γρίπη

Πώς βαφτίζουν τα παιδιά τους στον κόσμο; Oι παραδόσεις και οι τελετές ονοματοδοσίας