Ανακαλύψαμε πού θα κάνετε φέτος την τέλεια χριστουγεννιάτικη βόλτα που συνδυάζει… τα πάντα!

Λένε πως όσο νωρίτερα μπαίνει σε εορταστικό κλίμα κανείς, τόσο πιο ευτυχισμένος είναι. Εμείς λέμε πως πραγματικά ευτυχισμένοι είμαστε, όταν τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς και την χαρούμενη ατμόσφαιρα μπορούμε να τη μοιραστούμε με τα παιδιά μας!

Το River West φροντίζει και φέτος γι’αυτό δημιουργώντας ένα μαγικό σκηνικό και προγραμματίζοντας από τώρα και μέχρι το τέλος του χρόνου τις πιο πρωτότυπες και διασκεδαστικές δράσεις για όλη την οικογένεια. Με λίγα λόγια, το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, καταφέρνει και φέτος να γίνει ο ιδανικός προορισμός για βόλτα, για δώρα και διασκέδαση.

Τι μαγικό συμβαίνει αυτές τις μέρες στο River West;

Από τις 16 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, το River West μας καλεί στην πιο μαγική εμπειρία Χριστουγέννων! Το Τρένο των Ευχών μας ταξιδεύει στη χώρα της χαράς και της φαντασίας, το εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, το οποίο βρίσκεται στον σιδηροδρομικό σταθμό, περιμένει τα παιδιά, ενώ δεν λείπουν τα κάλαντα και οι γιορτινές μελωδίες.

Την ίδια ώρα, στο River West πραγματοποιούμε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια μας, αφού εκεί βρίσκουμε τα καλύτερα δώρα για όλη την οικογένεια, ενώ απολαμβάνουμε το γεύμα, τον καφέ μας και λαχταριστά γλυκά στα εκπληκτικά εστιατόρια και καφέ.

Magic Ride με το τρένο των ευχών!

Οι πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις με τα παιδιά μας και τους φίλους μας γεννιούνται αυτές τις μέρες στο River West, αφού με το Magic Ride ταξιδεύουμε σε μέρη μακρινά και βγάζουμε τις πιο φανταστικές φωτογραφίες. Το Τρένο των Ευχών ξεκινά από την κεντρική πλατεία του εμπορικού κέντρου, στο Επίπεδο -1, και μας προσκαλεί σε ένα “Magic Ride” σε όλον τον κόσμο!

Επιβιβαζόμαστε, λοιπόν, φοράμε το γιορτινό μας χαμόγελο και βγάζουμε φωτογραφίες. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε, μαζί με το River West, το πολύτιμο έργο του Make-A-Wish Ελλάδος. Τελικός προορισμός, η εκπλήρωση της ευχής του μικρού Κωνσταντίνου που θέλει να δει από κοντά το Βόρειο Σέλας!

Το Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη περιμένει τα παιδιά

Και μετά την υπέροχη βόλτα, σπεύδουμε στο Επίπεδο 1, στην «είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού» όπου τα παιδιά θα συμμετέχουν σε ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, για να φτιάξουν τα δικά τους μοναδικά χριστουγεννιάτικα props, ενώ θα μπορούν να κάνουν και γιορτινό face painting!

Ζωντανή μουσική με κάλαντα και γιορτινές μελωδίες στις 24 και 31 Δεκεμβρίου

Στις 24 και 31 Δεκεμβρίου η ατμόσφαιρα γίνεται ιδιαίτερα εορταστική με παραδοσιακά κάλαντα την Παραμονή των Χριστουγέννων από το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού Αιγάλεω, αλλά και χριστουγεννιάτικες μελωδίες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αιγάλεω.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

X-MAS SHO-HOHOΗΟ- PPING

Και εννοείται, ότι αφού βρισκόμαστε στο αγαπημένο μας και πιο εύκολα προσβάσιμο εμπορικό κέντρο της Αττικής, θα πραγματοποιήσουμε εδώ και όλες τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας. Εδώ βρίσκουμε μοναδικές προτάσεις σε μόδα, ομορφιά, τεχνολογία, αθλητικά, βρεφικά και παιδικά είδη. Ειδικά στα καταστήματα Μουστάκας και Lego Store, τα παιδιά βρίσκουν τεράστια ποικιλία παιχνιδιών για κάθε γούστο! Ενώ οι λάτρεις των χειμερινών αποδράσεων, στο κατάστημα Decathlon βρίσκουν όλα όσα χρειάζεστε για μικρούς και μεγάλους.

Αυτές τις γιορτές, από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όλη η μαγεία των Χριστουγέννων, βρίσκεται στο River West με άνετες Χριστουγεννιάτικες αγορές, ατελείωτη διασκέδαση, super fun δραστηριότητες και μοναδικές εκπλήξεις για όλη την οικογένεια!

 

Για να μάθετε ακόμα περισσότερα επισκεφθείτε τα social media του River West:

instagram.com/riverwestofficial

facebook.com/RiverWestOfficial