Απίστευτες καταγγελίες για καθηγητή στην Πάτρα – Χαστούκισε 14χρονο μαθητή εν ώρα μαθήματος για να τον κάνει… άντρα

Τις τελευταίες ώρες η τοπική κοινωνία της Πάτρας έχει σοκαριστεί από τις καταγγελίες μιας μητέρας ενός μαθητή Γυμνασίου ότι καθηγητής του σχολείου χαστούκισε τον 14χρονο γιο της και μάλιστα παρουσία άλλων συμμαθητών του αλλά και της υποδιευθύντριας του σχολείου. Μάλιστα, όπως καταγγέλει η μητέρα ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός έχει και παρελθόν με αντίστοιχες συμπεριφορές καθώς εκκρεμούν Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις εις βάρος του για παρόμοια περιστατικά!

«Δεν βρήκα άκρη όπου και αν απευθύνθηκα. Τον φοβούνται; Δεν γνωρίζω. Πάντως μέχρι και η αστυνομία παρενέβη στο σχολείο όταν ο ίδιος άνθρωπος είχε διαπληκτιστεί με συνάδελφό του. Σκεφθείτε τι έχει συμβεί με τα παιδιά μας» δηλώνει στην εφημερίδα «Κόσμος» η μητέρα του 14χρονου, Θεοδώρα Φλωροσκούφη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το συμβάν στο οποίο αναφέρεται στην καταγγελία της η μητέρα έγινε στις αρχές Νοεμβρίου. Όπως υποστηρίζει,  ο καθηγητής έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να χτυπά τα παιδιά. Τους ρωτά δήθεν χάριν αστειότητας «αν θέλουν χαστούκι» και αυτά πριν προλάβουν καν να αντιδράσουν, ή έστω να απαντήσουν… δέχονται το χτύπημα. «Το οποίο είναι αρκετά δυνατό. Δεν μιλάμε για… χάδι» λέει η μητέρα του παιδιού. Μόνο που τον γιο της τον είχε κλωτσήσει κιόλας! Η μητέρα έμαθε… από σπόντα το γεγονός (αρκετά παιδιά σε τέτοιες περιπτώσεις φοβούνται να μιλήσουν) και απευθύνθηκε άμεσα στην Διεύθυνση του σχολείου, ζητώντας παράλληλα να συναντήσει και τον εκπαιδευτικό αναφέρει το dete.gr.

«Τον χτύπησαν για να τον κάνω άνδρα, να μην είναι δειλός» η αποστομωτική δικαιολογία του καθηγητή

«Τον χτύπησα για να τον κάνω άνδρα, να μην είναι δειλός» ήταν η απάντηση του καθηγητή. Η κα Φλωροσκούφη διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και απευθύνθηκε και στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Υποσχέθηκαν πως θα δράσουν, όμως δεν την ενημέρωσαν καν ούτε για την ΕΔΕ που έχουν διαταχθεί σε βάρος του ώστε να πράξει ανάλογα.

Η μητέρα πιστεύει πως για άγνωστο λόγο κάποιοι φοβούνται τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό.

«Μέχρι και περιπολικό μπήκε στο προαύλιο για να σταματήσει ο τσακωμός του με μία άλλη γυναίκα συνάδελφό του» είπε η καταγγέλλουσα, προσθέτοντας ότι η ιστορία έχει παρελθόν και είναι βέβαιο πως θύματα του καθηγητή έχουν πέσει πολλά παιδιά.