Απίστευτο φονικό στην Καβάλα: Σκότωσε πατέρα μικρών παιδιών και τη μάνα του για μια θέση πάρκινγκ

Μια απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή Χρυσούπολη της Καβάλας, όταν ένας 42χρονος σκότωσε μια 67χρονη και τον συνομήλικο γιο της, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, για μία… θέση πάρκινγκ!

Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος θύτης, υπάλληλος στον δήμο Νέστου, πυροβόλησε την 67χρονη και τον γιο της, έπειτα από καβγά που ξέσπασε, με αφορμή τη θέση που πάρκαρε ο δεύτερος το φορτηγό του. Φαίνεται πως στη θέση αυτή συνήθιζε να παρκάρει ο δράστης και γι’αυτό επιτέθηκε στον θύμα, όταν είδε το φορτηγό του εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Δευτερόλεπτα αργότερα, λογομαχούσε με τον δράστη του φονικού, μάλλον για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιος της το φορτηγό του. Αμέσως μετά η γυναίκα μαζί με τον γιο της πήγαν στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και… εκεί έγινε το κακό.

Από την άλλη, γείτονες υποστηρίζουν πως τα θύματα είχαν παραπονεθεί, επειδή το προηγούμενο βράδυ ο δράστης είχε πολύ δυνατά τη μουσική.

Πάντως, ακόμα και η αστυνομία γνώριζε πως οι δύο γείτονες καιρό τώρα είχαν τεταμένες σχέσεις.

Έπειτα από το διπλό φονικό, ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε δύο ακόμα γείτονες που βγήκαν για να δουν τι συμβαίνει, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει άλλο θύμα.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την κατάσταση του δράστη μετά το φονικό:

«Έφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα λέει! Εκεί που είδε κάποιον… Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο»!

«Είναι πολύ καλές οικογένειες» λέει ο δήμαρχος Νέστου

Σοκαρισμένος από τα όσα συνέβησαν, ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος μίλησε στο newsit.gr: «Άδικα έγινε. Ήταν δύο πολύ ήσυχες οικογένειες. Είχε δουλέψει στο Δήμο (ο δράστης) σαν υπάλληλος καθαριότητας. Το ήξερα το παιδί, από μια οικογένεια ήσυχη. Βιοπαλαιστές… Ήταν άδικο γιατί και το θύμα είναι πατέρας δύο παιδιών μικρών… Είναι πολύ καλές οικογένειες και γείτονες. Δηλαδή θα μπορούσαν να είχαν λύσει τις διαφορές τους, διαφορετικά… Άδικα χάθηκαν οι άνθρωποι».

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.