Το «σπιτάκι κήπου» που έφτιαξαν αυτοί οι φοβεροί παππούδες θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Σε ποιο παιδί δεν αρέσουν τα δεντρόσπιτα και τα σπιτάκια κήπου, τα οποία προσφέρονται ιδανικά για φανταστικό παιχνίδι. Δεν είναι λίγοι οι γονείς, μάλιστα, που έχουν την τύχη να ζουν σε σπίτι με κήπο, οι οποίοι τοποθετούν τέτοια σπιτάκια για να χαρίσουν στα μικρά τους όμορφες στιγμές ανέμελου παιχνιδιού.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν και αυτοί οι παππούδες, οι οποίοι, όμως πήγαν την έννοια «σπιτάκι κήπου» πολλά βήματα παραπέρα, δημιουργώντας ό,τι πιο μαγικό μπορεί ποτέ να ονειρευτεί ένα παιδί: Ένα «καστράκι» 32,5 τ.μ. βγαλμένο μέσα από τα παραμύθια του Harry Potter.

Ο λόγος για τους Dave and Ruby Dunlop από το Ontario, οι οποίοι κατασκεύασαν αυτό το απίστευτο διώροφο σπιτάκι για την 2 ετών εγγονή τους Logan, προκειμένου να χαίρεται εκεί το παιχνίδι της με τα αδέλφια και τους φίλους της.

Το σπιτάκι είναι απόλυτα εμπνευσμένο από το κάστρο Hogwarts, ενώ έχει μοναδικές λεπτομέρειες, όπως ένα σετ με «ιπτάμενες σκούπες», τσουλήθρα, ξύλινη γέφυρα που οδηγεί στη φωλιά της κουκουβάγιας και μία μυστική καταπακτή!

Δείτε πώς ακριβώς κατασκευάστηκε το φανταστικό αυτό κάστρο στo παρακάτω βίντεο:

πηγή: Daily Mail