Απίστευτο! Γνωστή αεροπορική εταιρεία απαγόρευσε σε μητέρα 2 παιδιών να ταξιδέψει εξαιτίας της… εμφάνισής της

Εκτός πτήσης βρέθηκε μια 31χρονη μητέρα δύο παιδιών, η οποία θα ταξίδευε με αεροπλάνο της EasyJet.

Η Harriet Osborne δεν κατάφερε να ταξιδέψει από την Μάλαγα στο Στάντφορντ μαζί με τα παιδιά της, τα οποία βρίσκονταν στο αεροπλάνο και επέστρεψαν μόνα στο σπίτι, ενώ αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο αεροδρόμιο μέχρι να βρει άλλη πτήση για τον προορισμό της.

Το χρονικό μιας απίστευτης υπόθεσης

Η Harriet φορούσε μια see through μπλούζα η οποία δεν έκρυβε… πολλά. Η μπλούζα δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία, πράγμα που έκανα τους συνεπιβάτες της να διαμαρτυρηθούν, επειδή έβλεπαν τις θηλές της.

Αυτοί ήταν και που αντέδρασαν έντονα για την εμφάνισή της, με το προσωπικό της EasyJet να απαγορεύει στη μητέρα την είσοδο στο αεροπλάνο, εάν δεν αλλάξει. Η 31χρονη δέχτηκε και άλλαξε μπλούζα, ωστόσο και πάλι οι επιβάτες δεν ήταν ευχαριστημένοι και διαμαρτυρήθηκαν για απρεπή και ανάγωγη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα τελικά να μην πετάξει καν!

Η μητέρα με την επίμαχη μπλούζα

Οι δηλώσεις της μητέρας

Η μητέρα σε δηλώσεις που έκανε στη The Sun, αποκάλυψε ότι μία αεροσυνοδός την επέπληξε μπροστά σε όλους τους επιβάτες και προσπαθούσε να την καλύψει με τα χέρια της.

«Με πέταξαν έξω από το αεροσκάφος. Ήταν πολύ σεξιστικό, ξέσπασα σε κλάματα!»

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της δεν αρνήθηκε ότι υπήρξε περιστατικό με επιβάτη που κατέβηκε από πτήση στις 23 Ιουνίου, λόγω ενοχλητικής συμπεριφοράς.