Αποκάλυψη από Έλληνα τραγουδιστή: Το περιστατικό ρατσισμού που βίωσε στα 14! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύμα ρατσισμού είχε πέσει στην εφηβεία του ο Ησαΐας Ματιάμπα όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «καλύτερα δεν γίνεται».

Αναφερόμενος στα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού, αλλά και τα επαγγελματικά του, είπε:

«Ήμουν 19 όταν πήγα στο “Να η ευκαιρία”. Γράφω τραγούδια από τα 13! Από την πρώτη εκπομπή του “Να η ευκαιρία” έγινε ένας ντόρος για μένα που ήταν λίγο υπερβολικός. Την Ελευθερία Αρβανιτάκη τη θεωρώ άνθρωπο μου. Είναι τεράστιο σχολείο! Χαίρομαι πολύ για την πορεία που έχω μέχρι τώρα. Ακόμα και οι δυσκολίες με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα.

Την περίοδο που δεν δούλευα, είχα υποστήριξη από τους δικούς μου και δημιούργησα από μυαλό και τα χεριά μου. Όταν δυσκολεύτηκα σε αυτή τη δουλειά ήμουν στο τσακ να σπουδάσω φυσικοθεραπεία. Δεν αισθάνομαι ούτε τραγουδιστής, ούτε ηθοποιός, προσπαθώ να εξελίσσω τα ταλέντα μου!

Δεν θέλω να λέγομαι τραγουδιστής, γιατί δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες! Με τον Μύρωνα Στρατή δεν τσακωθήκαμε ποτέ! Υπάρχουν άνθρωποι που τους βλέπεις 5 φορές το χρόνο και είναι σαν να τους είδες χθες. Θα έκανα περισσότερα πράγματα σε αυτή τη δουλειά αν δεν ήμουν τόσο απολυτός, αλλά δεν θα ήμουν εγώ».

Διαβάστε περισσότερα εδώ