Aποκάλυψη: Το νέο εύρημα που θα δώσει απαντήσεις για το τι συνέβη στην πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας το 2021

Με γοργούς ρυθμούς διεξάγονται πλέον οι έρευνες της Δικαιοσύνης για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τον ένα εξ αυτών, εκείνον της 9χρονης Τζωρτζίνας να έχει αποδοθεί ως κατηγορία στην Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη.

Το νέο εύρημα που θα δώσει απαντήσεις για την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Τ- Live του ALPHA οι γιατροί του Καραμανδάνειου Νοσκομείου Πατρών βρήκαν δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας που είχε κρατηθεί στο νοσοκομείο πριν την ανακοπή και μετά την εισαγωγή της τον Απρίλιο του 2021.

Το εν λόγω εύρημα είναι πολύτιμο καθώς θα σταλεί για περαιτέρω διερεύνηση ώστε να φανεί αν της είχε χορηγηθεί κάποια ναρκωτική ουσία και για αυτό έπαθε την πρώτη ανακοπή και εν συνεχεία το άτυχο παιδί κατέστη τετραπληγικό. 

Ντοκουμέντο από τις πρώτες τοξικολογικές της Τζωρτζίνας – Δεν περιλάμβαναν εξέταση για κεταμίνη

Ενώ οι τωρινές εξετάσεις που έγιναν μετά το θάνατο του παιδιού έδειξαν ότι πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, την πρώτη φορά που είχε πάθει ανακοπή (και τότε επέζησε) δεν της είχαν γίνει εξετάσεις για την ουσία αυτή, την κεταμίνη δηλαδή, αλλά για άλλες ουσίες.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, η συγκεκριμένη εξέταση μετά την πρώτη ανακοπή που έπαθε το 9χρονο παιδί, δεν έγινε στο τοξικολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, αλλά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ένα μικρότερων δυνατοτήτων τοξικολογικό εργαστήριο… Στο έγγραφο φαίνεται ότι οι επιστήμονες αναζήτησαν στον οργανισμό της Τζωρτζίνας άλλες ουσίες αλλά όχι κεταμίνη. Κατά συνέπεια βέβαια, αφού η ουσία δεν αναζητήθηκε, δεν βρέθηκε…

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οποιοσδήποτε λοιπόν είδε αυτό το χαρτί, θα μπορούσε εύκολα να συμπεράνει ότι την κεταμίνη δεν την αναζητούν στις τοξικολογικές και άρα δε θα βρεθεί αν την χρησιμοποιήσει στο μέλλον…

Όσα έγιναν την ημέρα που έπαθε ανακοπή

Η μικρή Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, στις 8 Απριλίου 2021, δηλαδή, περίπου 18 ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας στην κούνια, στο σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με τη μητέρα της  είχε σπασμούς, οι οποίοι δεν επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις, όπως για παράδειγμα το εγκεφαλογράφημα. Οι γιατροί αναφέρουν πως εάν υπήρχαν σπασμοί, τότε αυτοί θα είχαν καταγραφεί στο εγκεφαλογράφημα.

Επιπλέον, ποτέ δεν διαπιστώθηκε στο παιδί βρογχοπνευμονία ή άλλα νοσήματα, όπως είχε αναφέρει παλαιότερα η μητέρα σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

Την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, όταν η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, η 9χρονη κατάφερε να ζήσει χάρη στη νοσοκόμα, η οποία βρισκόταν σε κοντινό σημείο και θεώρησε ότι η μητέρα της μικρής χτυπούσε το κουδούνι για κάτι απλό. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η μητέρα πήγε στο γραφείο των γιατρών και τους ειδοποίησε ότι χτυπάει το μηχάνημα, χωρίς να σημάνει έναν ειδικό συναγερμό. Εκείνο που έσωσε την Τζωρτζίνα είναι το γεγονός ότι η νοσοκόμα, η οποία ευτυχώς δεν βρισκόταν σε άλλο θάλαμο, είδε το παιδί μελανιασμένο και έβαλε τις φωνές.

Διαβάστε επίσης:

Αύριο η κηδεία του 14χρονου Μάκη – Αν και είχε μυϊκή δύναμη ποτέ δεν ανταπέδωσε στους νταήδες – «Με ρωτούσε τι θα γίνει αν αυτοκτονήσει»

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλά για τον ερχομό του γιου του – Ποιο όνομα θα πάρει – Αυτή είναι η σύντροφός του

Μαρτυρικός ο θάνατος του Μάκη: Το επικίνδυνο παιχνίδι με την αναπνοή – “Όποτε αναφέραμε την οικογένειά του, έκλαιγε”

Γαλάζιες Σημαίες 2022: Αυτές είναι οι πιο καθαρές παραλίες στην Αττική