Το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα “φέρνει” νέες συλλήψεις – «Έχουν μαζευτεί πολλά γι’ αυτό το ζευγάρι»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησαν στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για το πόρισμα του Σωτήρη Μπουζιάνη σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο κ. Λέων αναφέρθηκε στο ιατροδικαστικό πόρισμα του Σωτήρη Μπουζιάνη που επιβεβαιώνει την κεταμίνη που σκότωσε την Τζωρτζίνα Δασκαλάκη.

«Τότε που είχε ανοίξει ο τάφος για την ανάσυρση του τάμπλετ θα έπρεπε να ληφθούν τρίχες, και αν χρειαζόταν ακόμα και ο βηματοδότης, προκειμένου ο κάθε ιατροδικαστής να έχει μία πλήρη εικόνα για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Προφανώς κρίθηκε ότι δεν είναι απαραίτητο, ωστόσο επιβεβαιώθηκε εάν είχε γίνει χρήση ουσιών στο παρελθόν.

Θα ήταν καλύτερο για το ίδιο το παιδί που βασανίστηκε εν ζωή να το ταλαιπωρήσουμε και μετά θάνατον», ανέφερε αρχικά.

«Έτσι όπως δείχνουν τα στοιχεία του πρώτου παιδιού, της Μαλένας, τα σημάδια είναι σαφή και οδήγησαν σε ασφυκτικό θάνατο», πρόσθεσε.

“Bόμβες” Μπαλάσκα για Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη

«Όλα αυτά που γίνονται τώρα, θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει. Όλα γίνονται βήμα προς βήμα, και δεν πρέπει να γίνουν λάθη. Στο τέλος της υπόθεσης αυτή ήρθε να προστεθεί και το θέμα της σπιτονοικοκυράς. Έχουν μαζευτεί πολλά ήδη γι’ αυτό το ζευγάρι. Θα πρέπει να βούμε ενόχους, και να τους παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη », τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Η καρδιά της Ίριδας και το ήπαρ της Μαλένας θα “δείξουν” τις νέες συλλήψεις

Στο στόχαστρο των ερευνών της Αστυνομίας έχει μπει ο θάνατος της 3.5 ετών Μαλένας και της 6.5 μηνών Ίριδας.  Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για νέα ιατροδικαστικά πορίσματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ιατροδικαστές ξεκινούν από την αρχή την ιατροδικαστική εξέταση, θέτοντας ουσιαστικά στο περιθώριο τα όποια ευρήματα καταγράφηκαν από τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις που υπέγραψαν για την 3,5 ετών Μαλένα η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα (Ιούλιος 2019) και την 7 μηνών Ίριδα η ιατροδικαστής Τσόλια (Μάρτιος 2020) και τίθενται υπό άλλη οπτική και άλλη ανάλυση τα ευρήματα.

-Ξεκινά από την αρχή όλος ο εργαστηριακός έλεγχος.

-Ελεγχος τοξικολογικός και ιστολογικός με βάση τα ευρήματα που υπάρχουν.

-Πλήρης νεκρτοτομική και εργαστηριακή μελέτη.

Η έρευνα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα εστιάσει στην καρδιά του μωρού και στο ήπαρ της Μαλένας που αποτελούν σημαντικά στοιχεία που θα φανερώσουν τι πραγματικά συνέβη στα δυο παιδιά που έφυγαν αιφνίδια από την ζωή τον Απρίλιο του 2019 και τον Μάρτιο του 2021.

Τα ευρήματα  θα καθορίσουν την εξέλιξη της υπόθεσης και θα δρομολογήσουν τις νέες συλλήψεις. Οι Αρχές συμπληρώνουν το παζλ καθημερινά ενώ η  σκέψη για τριπλή εγκληματική ενέργεια βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό υψηλόβαθμων αξιωματικών που συντονίζουν τη μεγάλη έρευνα.

Διαβάστε επίσης:

“Τον βρήκα κρεμασμένο με τη ζώνη”: Συγκλονίζει η μαμά του 13χρονου Μάκη – Όλοι μιλούν για ένα ήσυχο παιδί

Ανατριχίλα προκαλούν οι μαρτυρίες συμμαθητών του 14χρονου Μάκη για το bullying – «Υπάρχουν μαθητές με μαχαίρια»

Ξεσπά ο μπαμπάς της Καρολάιν: «Θα κάνω τα πάντα ώστε να μην τον ξαναδεί η κόρη του»