Αποχωρεί από την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου ένας από τους δικηγόρους της – H 33χρονη έξω φρενών με την παιδοψυχολόγο

Ο νομικός συμπαραστάτης της Ρούλας Πισπιρίγκου ορισμένος απο την 18η Τακτική Ανακρίτρια ενημερώνει ότι δεν βρίσκεται πλέον στην υπεράσπιση της κατηγορουμένης

Η ανακοίνωση αποχώρηση του δικηγόρου της

Σε ανακοίνωση του, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας, αναφέρει, «Σας ενημερώνω ότι δεν εκπροσωπώ πλέον την κα Σωτηρία Πισπιρίγκου, στην υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της πρωτότοκης θυγατέρας της (Τζωρτζίνας), για την οποία είχα διοριστεί ως συνήγορός της από την κα 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς επήλθε το πέρας της ανακρίσεως και έληξε αυτοδίκαια ο ανωτέρω διορισμός μου.

Για την, δε, νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως των άλλων δύο παιδιών της (Μαλένας και Ίριδας), για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σας ενημερώνω ομοίως –προς άρση κάθε συγχύσεως- ότι δεν εκπροσωπώ την κα Πισπιρίγκου.

Σας ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας.»

Με εκτίμηση, Κωνσταντίνος Γ. Ζάρδας

Έξω φρενών με την παιδοψυχολόγο η Πισπιρίγκου

Θρίλερ στην Πάτρα: To post που προκαλεί ερωτηματικά ένα μήνα πριν από το θάνατο της Ίριδας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μελετάει μαζί με τους δικηγόρους της, τη δικογραφία για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα, που από χθες βρίσκεται στα χέρια τους.

Η 33χρονη εμφανίζεται οργισμένη με το πόρισμα της παιδοψυχολόγου που την επισκέφθηκε στις φυλακές, για τις ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας. Μιλάει για μια κατάφορη αδικία που έρχεται να πλαισιώσει ψεύτικες, όπως τις χαρακτηρίζει, μαρτυρίες και επιστημονικά στοιχεία που όπως τονίζει από την πρώτη στιγμή, είναι αμφισβητήσιμα.

Διαφωνεί με το πόρισμα της παιδοψυχολόγου

Αναφορικά με τα νέα ευρήματα που προκύπτουν για τους θανάτους των δύο παιδιών (Μαλένα – Ίριδα) λέει: «Η αρχική εικόνα ήταν ότι τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια, υπήρχαν και σαφή ευρήματα. Προκύπτουν νέα δεδομένα και γίνεται επαναξιολόγηση». Παράλληλα, για την παιδοψυχολόγο αναφέρει πως αν και είχε λάβει παραγγελία να συντάξει έκθεση για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, εκείνη προχώρησε σε σκιαγράφηση της μητέρας και του πατέρα.

«Η κατηγορουμένη θεωρεί πως η περιγραφή της παιδοψυχολόγου την αδικεί κατάφορα, έχει υπερβολές και δεν το περίμενε, ήταν διαφορετικό το αντικείμενο» συμπλήρωσε. Σε ό,τι αφορά τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά πως δεν το έκανε για την δημοσιότητα.

«Ήταν εγκατεστημένοι εκπρόσωποι του Τύπου έξω από το σπίτι της και η ίδια κάποιες φορές τους μίλησε» προσέθεσε.

Τι απαντά η Πισπιρίγκου για τους θανάτους των 3 παιδιών

«Η κατηγορούμενη στο ερώτημα “πώς έφυγαν” τα παιδιά της, δίνει την απάντηση που της έδωσαν οι γιατροί που τα εξέτασαν και οι ιατροδικαστές» λέει ο δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης:

“Υπάρχουν πολλές αντιφάσεις στη δικογραφία” καταγγέλλει η Πισπιρίγκου – “Κλείδωσαν” οι νέες διώξεις

Θρήνος στον Βόλο: Ντυμένη νύφη η 14χρονη Ελένη – Την αποχαιρετά η οικογένειά της με πυροβολισμούς

Κρήτη: Αγωνία για 17χρονη που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ – Βρέθηκε αναίσθητη στο δρόμο σε λίμνη αίματος