Ατελείωτες ιδέες για δημιουργικό παιχνίδι, με πρωταγωνιστές τους νέους ήρωες του PLAYMOBIL DUCK ON CALL

Η Playmobil κλέβει (ξανά την) παράσταση: Ένας νέος, απίθανος κόσμος υποδέχεται τα παιδιά προσχολικής ηλικίας

Αυτή τη φορά, η PLAYMOBIL μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε μαζί με τους μικρούς μας θησαυρούς έναν νέο μαγικό κόσμο, την πολύχρωμη πόλη της Playmoville. Εξοπλιστείτε με φαντασία και δημιουργικότητα, και ελάτε να ανακαλύψουμε τα νέα παιχνίδια DUCK ON CALL, ιδανικά για παιδιά από 3 έως 5 ετών. Μετά από αυτό το περιπετειώδες ταξίδι, θα έχετε σίγουρα βρει το τέλειο πασχαλινό δώρο!

Γνωρίστε τον… DUCKLAS

Καλώς ήρθατε στην Playmoville, μία μαγική πόλη που διοικείται από παιδιά! Εκεί ζει ο Ducklas, ένα μικρό και πολύ σκανταλιάρικο αγόρι, που μεταμορφώθηκε από τον κύριο Hans σε… παπί! Πλέον αποστολή του είναι να βοηθά τους ανθρώπους σε κάθε δύσκολη στιγμή. Ένας μικρός ήρωας δημιουργείται, έχοντας στο πλευρό του τρεις καλούς φίλους που τον στηρίζουν: τον πυροσβέστη Freddy, την αστυνομικίνα Polly και τον γιατρό Mikey. H φοβερή αυτή ομάδα είναι πάντα έτοιμη για περιπέτειες, ωστόσο… δεν θα λείψουν από τον δρόμο της οι μπελάδες!

Με τα νέα παιχνίδια DUCK ON CALL, τα παιδιά θα γίνουν μέλη μίας σούπερ cool ομάδας διάσωσης και κάθε μέρα θα αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας μία νέα αποστολή Μέσα από τα μάτια τους, η Playmoville είναι πολύχρωμη και περιπετειώδης.

Ό,τι αγγίζουν, βλέπουν ή αλληλοεπιδρούν, παίζει σημαντικό ρόλο για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Με τη σειρά DUCK ON CALL, τα παιδιά καλλιεργούν τις κοινωνικές, κινητικές, γνωστικές και συναισθηματικές δεξιότητες τους.

Μαθαίνουν για τις αξίες της φιλίας, της αλληλοβοήθειας, του ομαδικού πνεύματος και της αυτοπεποίθησης μέσα από μία διαδραστική και παιχνιδιάρικη δραστηριότητα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό για ένα παιδί από το να παίρνει στα χέρια του τους αγαπημένους του ήρωες!

Στην περίπτωση του DUCK ON CALL, τα απίθανα σετ παιχνιδιών είναι ήδη διαθέσιμα, με φοβερά οχήματα, όλους τους μοναδικούς ήρωες της σειράς και ένα εντυπωσιακό Κέντρο Επιχειρήσεων-Βαλιτσάκι για να το έχετε πάντα μαζί σας.

Γνωριστε τα παιχνιδια τησ νεασ σειρασ “DUCK ON CALL

Την πολυαναμένομενη σειρά “DUCK ON CALL” θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε με τα μικρά μας τον ερχόμενο Ιούνιο στο κανάλι της PLAYMOBIL Greece στο Youtube.

Μέχρι τότε, όμως, το παιχνίδι με τον Ducklas και τους φίλους του θα έχει ήδη αρχίσει, χάρη στα απίθανα παιχνίδια, το παραμύθι και τις χρωμοσελίδες που η PLAYMOBIL χαρίζει στους μικρούς της φίλους είτε online είτε όταν επισκεφθούν τον μαγευτικό της παιδότοπο, το Playmobil Fun Park, στην Κηφισιά.

Όσο για τα παιχνίδια, η ποικιλία είναι μεγάλη και οι συνδυασμοί πολλοί!

Συνδυάστε, για παράδειγμα, το φοβερό Κέντρο Επιχειρήσεων με το Αστυνομικό Όχημα και δώστε όλα τα απαραίτητα εφόδια στον μικρό σας διασώστη να σταθεί στο πλευρό του Ducklas και να πιάσει τον κλέφτη! Να συνδυάσει, να συναρμολογήσει και να δημιουργήσει τα δικά του πρωτότυπα σενάρια.

DUCK ON CALL – Κέντρο Επιχειρήσεων

DUCK ON CALL – Όχημα Αστυνομίας με mini car

Για τον σχεδιασμό και την κατασκευή των παιχνιδιών έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία των παιδιών. Σκοπός της συγκεκριμένης σειράς είναι και τα μικρότερα παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών να μπορούν να συναρμολογήσουν τα παιχνίδια με ευκολία. Όλα τα οχήματα και εξαρτήματα όπως τσουλήθρες, κανόνια εκτόξευσης οβίδων, σκάλες κ.τ.λ. έχουν δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κατάλληλα για τους μικρούς διασώστες.

Αν θέλετε, λοιπόν, φέτος το Πάσχα να χαρίσετε στο παιδί ή το βαφτιστήρι σας ένα παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθεί για ατελείωτες ώρες, δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση από τον απίθανο κόσμο του “DUCK ON CALL”!

Δείτε όλα τα νέα παιχνίδια PLAYMOBIL DUCK ON CALL on-line και στα καταστήματα παιχνιδιών.

Η διασκέδαση δεν σταματά εδώ

Επιλέγοντας το παιχνίδι “DUCK ON CALL” της προτίμησής σας και αγοράζοντάς το είτε online είτε από καταστήματα που πωλούν PLAYMOBIL θα πάρετε δώρο και το διασκεδαστικό παραμύθι “Ένα Παπί σε Αποστολή” που θα εκτινάξει σίγουρα τη φαντασία του παιδιού! Εναλλακτικά, μπορείτε να το κατεβάσετε και να το διαβάσετε σήμερα κιόλας στο παιδί από εδώ: “Ένα Παπί σε Αποστολή”.

Ώρα για ζωγραφική! Πάρτε ξυλομπογιές, μαρκαδόρους και ζωγραφίστε τους αγαπημένους ήρωες της σειράς PLAYMOBIL DUCK ON CALL. Κατεβάστε τις χρωμοσελίδες από εδώ.

Τελευταίο… και καλύτερο! Τώρα που μάθατε τα πάντα για τον Ducklas και την παρέα του, δηλώστε συμμετοχή στον ΑΠΙΘΑΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ της PLAYMOBIL και που ξέρετε μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 15 νικητές που θα κερδίσουν τα ΝΕΑ παιχνίδια DUCK ON CALL που μόλις κυκλοφόρησαν.