Αττική: Κλείνει οριστικά το ορφανοτροφείο/κολαστήριο – Εφιαλτικές στιγμές σεξουαλικής κακοποίησης για 5 παιδάκια

Κλείνει την επόμενη εβδομάδα , δια παντός, το ορφανοτροφείο κολαστήριο στην Αττική για το οποίο πριν τα Χριστούγεννα υπήρξαν καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ η αρμόδια υφυπουργός προνοίας και κοινωνικής αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου.

Πού θα πάνε τα παιδιά που ζουν εκεί

Η υφυπουργός επισήμανε ότι από τα 30 παιδιά που ζούσαν στην δομή, σήμερα φιλοξενούνται μόνο δύο, τα οποία θα δοθούν σε ανάδοχη οικογένεια και την επόμενη βδομάδα δεν υπάρχει κανένα.

Σοκαριστικές στιγμές από τη σεξουαλική κακοποίηση αποκάλυψαν τα 5 αγόρια

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μεταφέρουν στη δικαιοσύνη τα πέντε παιδιά από τη σεξουαλική κακοποίηση, την οποία υπέστησαν στο ορφανοτροφείο κολαστήριο. Πέντε αγόρια από 7 έως 11 ετών φέρονται να είχαν σεξουαλικές επαφές παρουσία εργαζομένων του ορφανοτροφείου κολαστηρίου, με ισάριθμους εργαζόμενους της δομής να έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους. Τα παιδιά περιέγραψαν σοκαριστικές σκηνές από τη σεξουαλική κακοποίησή τους, σύμφωνα με τον ANT1. Μάλιστα η παραμέλησή τους ήταν φανερή ακόμα και από την υπουργό που τα είδε.Τα παιδιά ζήτησαν να μην επιστρέψουν στο ορφανοτροφείο όπου διέμεναν, ενώ ο εισαγγελέας καλείται να αποφασίσει πού θα φιλοξενηθούν.

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Μάνος ζητούσε την επιμέλεια της Τζωρτζίνας – «Έχουν χάσει τον ύπνο τους, υπάρχουν σοβαρά στοιχεία»

Οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν στο Kidom και υπόσχονται στιγμές περιπέτειας και εξερεύνησης

«Τα παιδιά μου με ακούνε και ξέρουν τι μάνα είχαν»: Η Ρούλα “σπάει” τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές