Οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν στο Kidom και υπόσχονται στιγμές περιπέτειας και εξερεύνησης

Πώς θα σας φαινόταν ένα μαγικό ταξίδι σε μία άλλη εποχή, με προϊστορικά πλάσματα, εξερεύνηση και περιπέτεια βγαλμένη από το Jurassic Park; Ποιο παιδί -και όχι μόνο- δεν θα ήθελε να δει από κοντά έναν Τυραννόσαυρο ή έναν Τρικεράτοπα;

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα παιδιά εξιτάρονται από τους δεινοσαύρους, κυνηγούν κάθε λεπτομέρεια που τους αφορά, μπορούν να μαθαίνουν ονόματα και να εστιάζουν στις διαφορές των δεκάδων ειδών τους, να τους συλλέγουν σε μινιατούρες ή άλλες εκδοχές και να κυρίως να καθηλώνονται με κάθε ιστορία, ταινία ή βιβλίο που έχει έναν δεινόσαυρο στην διήγησή του.

Ε, λοιπόν ναι, αυτά τα γιγάντια προϊστορικά πλάσματα ζωντανεύουν ξανά και έρχονται στο Kidom μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα.

Για δύο μήνες θα σας περιμένουν να περπατήσετε ανάμεσά τους! Στο Kidom θα ζήσετε μια μοναδική περιπέτεια γνωρίζοντας από κοντά τους τεράστιους δεινόσαυρους που θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια σας!

Παρακολουθήστε πως κινούνται και τον τρόπο που βρυχώνται! Όλοι οι δεινόσαυροι θα είναι στο Kidom, από τον εκθαμβωτικό και επιβλητικό Τυραννόσαυρο μέχρι τον υπέροχο Τρικεράτοπα!

Γίνε εξερευνητής, ζήσε την περιπέτεια και κερδισε δωρα

Το ταξίδι στο παρελθόν ξεκινά στις 18 Απριλίου και σας καλεί να γίνετε εξερευνητής και να ανακαλύψετε διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους δεινόσαυρους!

Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τα απίθανα αυτά πλάσματα, θα τα μάθετε μόνο στο Kidom!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε την πυξίδα σας και να απολαύσετε την περιπέτεια!

Βοηθήστε τον παλαιοντολόγο να βρει, τα καλά κρυμμένα αυγά δεινοσαύρων, ανακαλύψτε τους δεινοσαύρους με σετ παιχνιδιού PLAY-DOH παίξτε με Nerf εκτοξευτές και κερδίστε μοναδικά δώρα!

Ανακαλύψτε τον κόσμο της PLAYMOBIL, παίξτε με τα υπέροχα παιχνίδια, φωτογραφηθείτε στο τζιπ του φύλακα και πάρτε μέρος στην κλήρωση για απίθανα PLAYMOBIL δώρα!

Η διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στον ολοκαίνουριο παιχνιδότοπο PlayLand με τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια!

και Όλα αυτά στο πιο ασφαλές περιβάλλον!

Γιατί το Kidom αξιολογήθηκε και έλαβε βεβαίωση ελέγχου Safe Restart από την TUV Hellas (TUV Nord) για την ασφαλή λειτουργία του και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον Covid-19.

Διασκεδάζουμε με Ασφάλεια:

Η είσοδος στο πάρκο γίνεται με υποχρεωτική επίδειξη: πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid test (48 ωρών)

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών εισέρχονται με δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ωρου.

Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας προστασίας στις ουρές αναμονής, κατά την είσοδο στα παιχνίδια, και τους κοινόχρηστους χώρους με συνωστισμό. Υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας στους κλειστούς χώρους

Ειδικές σημάνσεις για τήρηση αποστάσεων υπάρχουν σε όλους τους χώρους του πάρκου για διευκόλυνση των επισκεπτών.

Αντισηπτικό διάλυμα είναι διαθέσιμο σε όλα τα παιχνίδια αλλά και σε πολλά σημεία μέσα στο πάρκο.

Όλα τα παιχνίδια και οι επιφάνειες αφής απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση.

Ηχητικές αναγγελίες θυμίζουν τα μέτρα ασφαλείας, ενώ σχετικές οδηγίες έχουν αναρτηθεί σε όλα τα μέσα επικοινωνίας του πάρκου υπενθυμίζοντας πώς παίζουμε με ασφάλεια.

Γιατί το Kidom στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο στην Ελλάδα, είναι το βασίλειο των παιδιών!

Χρήσιμες πληροφορίες

Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εμφανίσεις των ηρώων θα το βρείτε στο www.allou.gr

Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

Ωράριο Λειτουργίας: 16:30-23:30

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας:

09 Απριλίου 2022 – 1 Μαΐου 2022, 10:00 – 23:30

22/04/2022: 13:00-23:30

23/04/2022: 10:00 -23:30