Βοο ΣΟΥ ΚΟΥ! Σαββατοκύριακα γεμάτα… ξόρκια και μαγικά φίλτρα με τη μάγισσα Kidoφρούλα στο Kidom

Βοο ΣΟΥ ΚΟΥ! Σαββατοκύριακα γεμάτα... ξόρκια και μαγικά φίλτρα με τη μάγισσα Kidoφρούλα στο Kidom

Trick or treat; Το Halloween καταφθάνει και το Kidom του Allou! Fun Park υποδέχεται και φέτος την πιο αγαπημένη, «τρομακτική» γιορτή με τη φοβερή Kidoφρούλα, τη μικρή μαγισσούλα που ζει στο 3ο σύννεφο δεξιά πάνω από τον παραμυθένιο κόσμο του Kidom.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Kidoφρούλα επισκέπτεται το Kidom του Allou! Fun Park την περίοδο του Halloween, για να χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στους αγαπημένους της φίλους, τα παιδιά!

Κάθε Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου από τις 14:00 έως τις 22:00 και την 28η Οκτωβρίου, η Kidoφρούλα υποδέχεται τους φίλους της στο υπέροχο Kidoφρουλοσπιτάκι της στο Kidom και μοιράζεται μαζί τους τα μυστικά της!
Ανακατεύει το καζάνι της λέγοντας το μαγικό της ξόρκι και μαζί με τα παιδιά ετοιμάζει το αγαπημένο της kidoφρουλοφίλτρο!

Και φυσικά, όσα παιδιά την επισκεφθούν παίρνουν δώρο την αγαπημένη της μυστική συνταγή.

Και το Halloween στο Kidom συνεχίζεται με τις υπέροχες βοηθούς της Kidoφρούλας που υποδέχονται όλα τα παιδιά σε μια απόλυτα Halloween ατμόσφαιρα για να ετοιμάζουν τις πιο υπέροχες Halloween κατασκευές και χειροτεχνίες.

Ο παραμυθένιος κόσμος του Halloween και η γλυκιά Kidoφρούλα θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους έως τις 30 Οκτωβρίου στο Kidom του Allou! Fun Park. Προλάβετε να την επισκεφθείτε!

Όλα τα αγαπημένα παιχνίδια του Kidom περιμένουν τα παιδιά

Φυσικά στο Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower και πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Η διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στον ολοκαίνουριο παιχνιδότοπο PlayLand με τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια!Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών!

Και όλα αυτά, πάντα με ασφάλεια.  To Kidom του Allou! Fun Park αξιολογήθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και έλαβε βεβαίωση Safe Restart για την ασφαλή επαναλειτουργία του και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει στα πλαίσια του Covid-19.

Χρήσιμες πληροφορίες

Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινές: 16:30-22:30

Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες: 10:00 – 23:00