Αυτή είναι η άγνωστη ελληνική παραλία που ψηφίστηκε ως η πιο μαγευτική στον κόσμο

Πολλές ελληνικές παραλίες έχουν κατά καιρούς κερδίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, προκαλώντας θαυμασμό σε όσους ξένους τις επισκέπτονται. Πέραν όμως από τις πιο γνωστές που φιγουράρουν στις λίστες με τις καλύτερες παραλίες ανά τον κόσμο, υπάρχουν κι άλλες όχι τόσο φημισμένες που αποτελούν ανεξερεύνητους παραδείσους!

Μία από αυτές βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας του περιοδικού Cosmopolitan με τις πιο μαγευτικές παραλίες ανά τον κόσμο. Πρόκειται για την παραλία Πόρτο Ζόρο στη Ζάκυνθο που βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού.

Ησυχη, πανέμορφη, αμμώδης, είναι κυρίως γνωστή για τους μεγάλους βράχους που βρίσκονται στην άκρη της και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο σκηνικό. Ο συνδυασμός των καταγάλανων νερών με το πράσινο που περιβάλλει την παραλία κάνει πραγματικά το τοπίο μοναδικό!

Στη 13η θέση της λίστας με τις καλύτερες παραλίες του πλανήτη συναντάμε τις μοναδικές παραλίες της Χαλκιδικής, που είναι αμέτρητες και μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Τους απόμερους κολπίσκους, τα καθαρά νερά, την ιστορία, αλλά και τις πολλές και διαφορετικές για όλα τα γούστα τουριστικές εγκαταστάσεις.

Παραλία Καβουρότρυπες – Χαλκιδική