Δάσκαλος μουσικής ασέλγησε σε 9χρονο μαθήτη – Η σοκαριστική αποκάλυψη

Τι πρέπει κάθε γονιός και εκπαιδευτικός να κάνει μετά τη σύλληψη του Παπαθεοδώρου

Δυστυχώς, τα περιστατικά ασέλγειας και σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών δεν έχουν τέλος καθώς μια νέα συνταρακτική υπόθεση φέρνει στο προσκήνιο το γεγονός ότι πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τα άτομα που επιλέγουμε να περνούν χρόνο με τα παιδιά μας, πολλές φορές ακόμα όταν λείπουμε.

Δάσκαλος μουσικής ασέλγησε σε 9χρονο μαθήτη

Τα μαθήματα μουσικής κατέληξαν σε εφιάλτη για έναν 9χρονο μαθητή από τον Κορυδαλλό που στα χέρια του δασκάλου και φίλου του πατέρα του, έζησε ντροπιαστικές στιγμές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της koinoniki.gr, το 9χρονο παιδί εξομολογήθηκε στους γονείς του κατόπιν πιέσεων που δέχθηκε καθώς είχε αλλάξει η συμπεριφορά του αδικαιολόγητα, ότι έπεσε θύμα παρενόχλησης από τον δάσκαλο μουσικής.

Η αρρωστημένη δράση του δασκάλου

Το παιδί αποκάλυψε στους γονείς ότι ο 61χρονος δάσκαλος, όταν βρέθηκε μόνος μαζί του στο σπίτι του, στο οποίο γίνονταν τα μαθήματα, του έβγαλε τα ρούχα, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά σε διάφορα σημεία του σώματός του!

Τρομοκρατημένοι οι γονείς, μετέβησαν στο τμήμα Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να καταγγείλουν τον δάσκαλο. Το παιδί εξετάστηκε, μάλιστα, από παιδοψυχολόγο, ο οποίος πιστοποίησε ότι είχαν βάση τα όσα κατήγγειλε.

Όπως αποκαλύπτει η koinoniki.gr, ο πατέρας του παιδιού πήγε στο σπίτι του καθηγητή μουσικής και του επιτέθηκε, σπάζοντας μάλιστα μια κιθάρα επάνω του! Ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και μετά τη νοσηλεία του υπέβαλλε μήνυση στον πατέρα διότι εισήλθε με τη βία στο σπίτι του, ενώ τον κατήγγειλε και για κλοπή.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.