Αρχική InfoSchool Δημοτικό "Δε θέλουμε χωματερές στην παιδική χαρά μας" στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης (11/11)

"Δε θέλουμε χωματερές στην παιδική χαρά μας" στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης (11/11)

Με το βλέμμα στο μέλλον, δηλαδή στα παιδιά, η πρωτοβουλία ΧΩΜΑΤΕΡΗ STOP-Πολίτες εν δράσει, καλεί μικρούς και μεγάλους στην απογευματινή εκδήλωση "Δε θέλουμε χωματερές στην παιδική χαρά μας" στo 10o Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 5:30 μμ.

Παίζοντας και γελώντας…θα “στήσουμε” ένα θεατρικό εργαστήρι με θέμα το περιβάλλον, θα δείξουμε στους “αρμόδιους” πώς πρέπει να αποφασίζουμε από κοινού για την διάθεση των απορριμμάτων, θα παίξουμε πρωτότυπη μουσική και θα τραγουδήσουμε όμορφα τραγούδια, φτιαγμένα ειδικά για την βραδιά και τον σκοπό μας.Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας και να διώξουμε τις χωματερές από τις γειτονιές μας!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης διαμορφώνεται ως εξής:

- Εργαστήρι κατασκευής μουσικών οργάνων και επιμέλεια μουσικής: Συμεών Μαϊστρέλης. Μαζί του ο μουσικός ΑΜΕΑ, Χρήστος Καρνάβας.

- Βιωματικό θεατροπαιδαγωγικό εργαστήρι. “Στήνουμε την παράσταση μας με τα παιδιά πρωταγωνιστές”. Επιμέλεια: Κατερίνα Βούδα

- Στον χώρο θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό του ΧΩΜΑΤΕΡΗ STOP –πολίτες εν δράσει.

Ελεύθερη είσοδος

10o Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης

Διάκου Αθανασίου 120 & Αγίας Γλυκερίας, Πετρούπολη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter