Δείτε τα τρία βότανα της κρητικής γης που δρουν κατά των ιώσεων μέσα σε λίγες ώρες

Αισθάνεστε ότι “κάτι” σας περιτριγυρίζει; Έχετε, δηλαδή, τα πρώτα συμπτώματα ενός κρυολογήματος; Μην καθυστερείτε. Τα τρία βότανα της κρητικής γης, που οι καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, έπειτα από μελέτες και δοκιμές χρόνων, έφτιαξαν σε μορφή κάψουλας, που μπορούμε να προμηθευτούμε από το φαρμακείο, υπόσχεται άμεσο “φρένο” σε όποια ίωση αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της.

Μέσα από τις μελέτες των επιστημόνων, αναδείχθηκε η αντι-ιική δράση του εκχυλίσματος των τριών κρητικών βοτάνων, σε συγκεκριμένη αναλογία, έναντι του ανθρώπινου ρινοϊού, δηλαδή του ιού στον οποίο οφείλεται το 50% των περιπτώσεων του κοινού κρυολογήματος σε παιδιά και ενήλικες. Ακόμη, αναδείχτηκε η άμεση δράση έναντι των ιών της γρίπης τύπου Α και Β και έναντι της γρίπης Α/Η1Ν1 που έκανε ιδιαίτερα αισθητή την εμφάνισή του και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Κρητικό Ίαμα

Το infokids.gr μίλησε με τους επιστήμονες για τη δράση του Κρητικού Ιάματος, ενός σκευάσματος, με απόλυτα φυσική σύνθεση, που εκτός από αντιική δράση, έχει πολλά άλλα οφέλη για τον οργανισμό.