Το συγκινητικό γράμμα ενός κοριτσιού με λευχαιμία μέσα από το νοσοκομείο σε νιόπαντρο ζευγάρι

Η 17χρονη Δήμητρα διαγνώστηκε με λευχαιμία το καλοκαίρι που μας πέρασε και νοσηλεύεται στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Το γράμμα αυτής της νεαρής κοπέλας σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα διαβάσετε σήμερα… Η νεαρή κοπέρα ευχαριστεί το ζευγάρι για το μεγάλο δώρο που έκαναν στο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Η Άννα και ο Μιχάλης παντρεύτηκαν πριν λίγο καιρό και αποφάσισαν στον γάμο τους, αντί για μπομπονιέρες να προσφέρουν… αγάπη! Δώρισαν τα χρήματα που προορίζονταν για τις μπομπονιέρες τους στην Κλινική, με σκοπό να βελτιωθούν οι συνθήκες εκεί.

Όλα τα παιδιά, που επισκέπτονται ή νοσηλεύονται στην Κλινική, αποφάσισαν να στείλουν ένα δώρο στους νεόνυμφους αλλά και στο μωρό τους, που βαφτίστηκε την ίδια μέρα. Κάτι, το οποίο θα τους συντροφεύει για πάντα στη νέα τους ζωή. Έφτιαξαν ζωγραφιές και της δώρισαν στο ζευγάρι.

Η 17χρονη Δήμητρα, όμως, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Θέλησε να ευχαριστήσει το ζευγάρι γράφοντας μερικά λόγια καρδιάς. Το γράμμα της συγκινεί και αποκαλύπτει ένα παιδί με ευαισθησίες και απεριόριστη αγάπη στην ψυχή του.

Διαβάστε το γράμμα της

«Ονομάζομαι Δήμητρα, είμαι 17 ετών και αυτή η κλινική είναι το δεύτερο σπίτι μου από τα μέσα του Αυγούστου όταν νόσησα από λευχαιμία.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν άκουγα σε γάμους και βαφτίσεις ότι αφιέρωναν κάποιο χρηματικό ποσό σε τέτοιους είδους ιδρύματα δεν μπορούσαν καταλάβω τι αξία είχε! Όμως τώρα μπορώ! Και είναι πραγματικά μιά κίνηση ανεκτίμητης αξίας.

Σας ευχαριστούμε πολύ που δίνετε την ευκαιρία στην κλινική να κάνει κάτι ακόμη καλύτερο για μας τους μικρούς μαχητές της ζωής!

Σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε ευτυχισμένοι και να δείτε το αγγελούδι σα να μεγαλώνει με πολλά χαμόγελα και ΥΓΕΙΑ γιατί τελικά αυτό αξίζει!

Με εκτίμηση

Δήμητρα»