Δείτε το πανέμορφο μωρό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν!

Όλος ο πλανήτης αδημονεί να γνωρίσει το νέο πριγκιπικό μωρό και επιτέλους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ το έφεραν στο φως της δημοσιότητας!

Ιδού, λοιπόν, ο νεογέννητος γιος του βασιλικού ζεύγους, όπως τον είδαμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:

Να θυμήσουμε, ότι ο μικρούλης, του οποίου το όνομα παραμένει ακόμα μυστικό, ήρθε στον κόσμο την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, με φυσιολογικό τοκετό.

Συστήνοντας το παιδί στο κοινό, η Meghan είπε «είναι πολύ γλυκός και ήρεμος. Ήταν το όνειρό μας!»

Κάτι στο οποίο ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε γελώντας «δεν ξέρω σε ποιον έμοιασε».

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε, ότι θα πάνε το μωρό στη βασίλισσα για να γνωρίσει το 8ο δισέγγονό της.

Αναφορικά με τις πρώτες τους μέρες ως γονείς, η Μέγκαν είπε «Είναι μαγικό, είναι φανταστικά. Έχω τους δύο καλύτερους τύπους στον κόσμο, οπότε είμαι πραγματικά ευτυχισμένη.»

Ο δε Χάρι πρόσθεσε: «Είναι τέλεια. Το να είσαι γονιός είναι φανταστικό. Δεν έχουν περάσει ακόμα 3 μέρες, κι όμως είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε το μωρό μας.»

Όσο για το σε ποιον μοιάζει, ο ίδιος είπε, ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνουμε, λογικά θα φανεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Πάντως, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ καλωσόρισε χθες τον αδερφό του στην «κοινωνία των άυπνων γονιών»!

Το μωρό, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, δεν θα χριστεί αυτόματα πρίγκιπας –αν και μπορεί να πάρει αυτόν τον τίτλο, αν η Βασίλισσα παρέμβει. Οι γονείς του μπορούν να επιλέξουν να κληρονομήσει κάποιον άλλον τίτλο από αυτούς που κατέχει ο μπαμπάς του, π.χ. Earl of Dumbarton, ή και κανέναν!

Σχετικά με το όνομά του, τα γραφεία στοιχημάτων στη Μ. Βρετανία ποντάρουν στο ελληνικό «Αλέξανδρος», χωρίς τίποτε να είναι ακόμα βέβαιο.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η βασιλική οικογένεια θα κάνει αίτηση για αμερικανικό διαβατήριο και διπλή υπηκοότητα για το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι, που θέλουν ο γιος τους να είναι «πολίτης του κόσμου».