Δεν θα πιστεύετε τι απέγινε η «8χρονη» νάνος που επιχείρησε να δολοφονήσει τη θετή της οικογένεια!

Τον γύρο του κόσμου έκανε πριν από μερικές ημέρες η απίστευτη ιστορία μιας οικογένειας στην Ιντιάνα που νόμιζε ότι είχε υιοθετήσει 8χρονο παιδί, το οποίο στην πραγματικότητα αποδείχτηκε πως είναι 22 ετών και πάσχει από μια σπάνια μορφή νανισμού. Το ζευγάρι, μάλιστα, των θετών γονιών κατηγορήθηκε για εγκατάλειψη ανηλίκου, όταν το 2013 αποφάσισε να μετακομίσει στον Καναδά μαζί με τα βιολογικά του παιδιά, αλλά χωρίς την Natalia.

Πού βρίσκεται η 30 ετών Natalia σήμερα; Σε νέα θετή οικογένεια, με γονείς ένα ζευγάρι Χριστιανών και ανάμεσα σε άλλα 4 μικρότερα αδέρφια που την θεωρούν «έφηβη» αδερφή τους.

Δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει ποια είναι τελικά η αλήθεια αναφορικά με τη Natalia που έχει γεννηθεί στην Ουκρανία και την πραγματική της ηλικία, καθώς δεν υπάρχουν έγγραφα που να την πιστοποιούν. Πάντως, η πρώην θετή μητέρα της, Kristine Barnett, υποστηρίζει, ότι μπορεί να αποδείξει μέσω ιατρικών εξετάσεων ότι πρόκειται για μια ψυχοπαθή ενήλικα. Η νέα της οικογένεια, ωστόσο, δείχνει να το αρνείται.

Η νέα οικογένεια της Natalia την αντιμετωπίζει ως έφηβη αδελφή

Ο νέος θετός της πατέρας είναι ένας 36χρονος πάστορας, ο οποίος, ως καλός Σαμαρείτης, έβαλε τη Natalia στην οικογένειά του, αντιμετωπίζοντάς την ως έφηβη. Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν την οικογένεια, η κοπέλα ζει εκεί ευτυχισμένη. Μάλιστα, το 2016 οι νέοι της θετοί γονείς προσπάθησαν να την υιοθετήσουν νόμιμα, αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα, αφού υποστήριξε ότι έχει γεννηθεί το 1989 και όχι το 2003 όπως αρχικά είχε καταγραφεί.

Παρ’όλα αυτά, η κοπέλα συνεχίζει να ζει μαζί τους και να «υποδύεται» την έφηβη.

Οι νέοι θετοί γονείς έχουν κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τους πρώην θετούς γονείς, προκειμένου να βρουν μια άκρη για το κορίτσι, όμως καθώς οι δεύτεροι έχουν πλέον χωρίσει και ζουν σε άλλες πόλεις, η υπόθεση δεν εξελίσσεται.

Εξάλλου, η πρώην θετή μητέρα μιλώντας στην Daily Mail επιμένει, ότι καθώς η Natalia εμφάνισε σοβαρά ψυχωτικά προβλήματα, π.χ. επιτέθηκε σε άλλα παιδιά, έριξε χλωρίνη στον καφέ της και προσπάθησε να μαχαιρώσει μέλη της οικογένειας, κανονικά θα πρέπει να μεταφερθεί σε κάποιο κέντρο ψυχικής αποκατάστασης.

Η ίδια υποστηρίζει, επίσης, ότι ποτέ δεν εγκατέλειψαν την Natalia, απλά μετακόμισαν σε άλλη πόλη για ειδικές σπουδές που θα έκανε ο αυτιστικός γιος της, ενώ στην ίδια νοίκιασαν ένα διαμέρισμα για να ζει αξιοπρεπώς και προσπάθησαν να κρατήσουν επαφή μαζί της.

Η υπόθεση συνεχίζει να διερευνάται από την δικαιοσύνη, καθώς Εισαγγελέας της Ιντιάνα επιμένει πως οι πρώην θετοί γονείς δεν έπρεπε να εγκαταλείψουν την κοπέλα, η οποία προφανώς χρειάζεται ιατρική υποστήριξη και εκπαίδευση, ενώ δεν είναι σε θέση να εργαστεί και να αυτοσυντηρηθεί.