Δέχθηκε σκληρό bullying για το χρώμα των ματιών και τα χείλη του μα βρήκε μία γάτα να του μοιάζει και… μαζί βρήκε τη χαρά!

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία του 7χρονου Madden από την Οκλαχόμα, ο οποίος γεννήθηκε με λαγόχειλο και διαφορετικό χρώμα ματιών, κάτι που πολλοί βρήκαν ως ιδανικό λόγο για κοροϊδία… Ευτυχώς, το αγόρι βρήκε τρόπο να αντιμετωπίσει αυτούς που του έκαναν bullying, όπως κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

«Πριν από μερικές ημέρες ένας γνωστός δημοσίευσε τη φωτογραφία μιας γάτας, από φιλοζωικό σωματείο της Μινεσότα», λέει η μαμά του Madden, Christina. «Μόλις την είδαμε, καταλάβαμε αμέσως πως αυτή η γάτα έπρεπε να γίνει μέλος της οικογένειάς μας! Όχι μόνο είχε και εκείνη λαγόχειλο, όπως ο Madden, αλλά είχε και την ίδια ετεροχρωμία ίριδας! Η γάτα και ο γιος μου είναι προορισμένοι να γίνουν φίλοι. Και είναι απίστευτο πώς ένα κατοικίδιο μπορεί να σε κάνει να νιώθεις λιγότερο μόνος.»

Το γεγονός, ότι ο Madden βρήκε μια γάτα που του μοιάζει τόσο πολύ είναι πραγματικά… θαύμα! Όπως εξηγεί η μαμά του, η ετεροχρωμία ίριδας είναι μια εξαιρετικά σπάνια κατάσταση, συμβαίνει σε ποσοστό μικρότερο του 1% του πληθυσμού, ενώ και το λαγόχειλο είναι κάτι πολύ σπάνιο. Δεν είχαμε σκοπό να πάρουμε κατοικίδιο, όμως μόλις είδαμε τον Moon δεν υπήρξε συζήτηση! Σε έναν κόσμο γεμάτο bullies και σκληρά λόγια, εμείς επιλέξαμε την αγάπη. Το γατάκι αυτό είναι η προσωποποίηση της αγάπης και ήρθε για να ακολουθήσει τον Madden στο ταξίδι του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Madden γεννήθηκε με λαγόχειλο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε 6 χειρουργεία για να επανέλθουν τα χειλάκια του σε μια φυσιολογική κατάσταση. Δυστυχώς, στην διάρκεια της διαδικασίας αυτής πολλά παιδιά του είπαν εξαιρετικά σκληρά λόγια, κάνοντάς τον να χάσει εντελώς την αυτοπεποίθησή του.

Ο ίδιος μιλά για όλη την κατάσταση αυτή στο παρακάτω βίντεο:

Η μαμά του, η οποία έχει δύο ακόμα μεγαλύτερα αγόρια, καταλήγει λέγοντας, ότι «Δεν είχα κανέναν σκοπό η οικογένειά μου να πάρει τόση δημοσιότητα από όλο αυτό, όμως αν πρόκειται να βοηθήσουμε κι άλλα παιδιά που δέχονται bullying λόγω της διαφορετικής τους εικόνας, χαίρομαι που το κάναμε! Όλοι κάνουμε λάθη, όλοι έχουμε ατέλειες, όμως θα προσπαθούμε πάντα να δείχνουμε στους άλλους καλοσύνη!»

Πηγή: Boredpanda.com