Διαγωνισμός ομορφιάς για τη Γιορτή της Μητέρας από το Elite Plastic Surgery!

Διαγωνισμός ομορφιάς για τη Γιορτή της Μητέρας από το Elite Plastic Surgery!

Τι δώρο θα ήθελαν οι περισσότερες μανούλες για τη Γιορτή της Μητέρας; Τι έχουν περισσότερο ανάγκη; Λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, λίγη φροντίδα και περιποίηση, ώστε να νιώσουν καλά, όμορφες και ακμαίες! Το Infokids.gr το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και για τον λόγο αυτό εξασφάλισε σε συνεργασία με τα ιατρεία Elite Plastic Surgery by George Samouris για δύο τυχερές αναγνώστριες, δύο μεσοθεραπείες σώματος που υπόσχονται μοναδικά αποτελέσματα.

Στα ιατρεία Elite Plastic Surgery πραγματοποιούνται προηγμένες ιατρικές θεραπείες αισθητικής χειρουργικής και εξελιγμένες μέθοδοι διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας. Μπορείτε να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με κορυφαίους ιατρούς του Elite Plastic Surgery , Πλαστικό χειρουργό Γεώργιο Σαμούρη & Πλαστικό χειρουργό Ιωάννη Ζάγκο & τις άμεσες συνεργάτιδες τους (Medical Advisor).
Κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής τα ιατρεία μας σας υποδέχονται για, Δωρεάν ενημέρωση & διάγνωση για τις κλινικές στο Σύνταγμα & στην Γλυφάδα κατόπιν ραντεβού.

Μάθετε περισσότερα για το Elite Plastic Surgery εδώ.

Το δώρο του διαγωνισμού:

Δυο τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από μια Μεσοθεραπεία σώματος. Οι τυχερές μπορούν να επιλέξουν είτε μεσοθεραπεία σώματος κατά της κυτταρίτιδας είτε μεσοθεραπεία σώματος λιποδιάλυση.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 31 Μαίου στις 14:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια από τις 2 Μεσοθεραπείες που προσφέρει το ινστιτούτο Elite Plastic Surgery.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

1.Ευη Κατσώλη

2.Πηνελόπη Κατσίβελη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.