Αρχική Infokids Υγεία Δείτε το βίντεο: "Ποτέ μην αφήνεις το παιδί στο αμάξι όταν κάνει ζέστη"

Δείτε το βίντεο: "Ποτέ μην αφήνεις το παιδί στο αμάξι όταν κάνει ζέστη"

47a6fd3abbb96f2c14a5e599cf55a38b_LΤο καλοκαίρι λόγω της έντονης αύξησης της θερμοκρασίας, ο κίνδυνος θερμοπληξίας ελλοχεύει όταν αφήνουμε το παιδί στο αυτοκίνητο ακόμα για λίγα λεπτά προκειμένου να κάνουμε τις αγορές ή να διευθετήσουμε κάποιες υποχρεώσεις μας.

Μέσα από ένα βίντεο που δημιουργήθηκε από μια διαφημιστική εταιρεία, οι ειδικοί προσπάθησαν να ευαισθητοποιήσουν τους γονείς αλλά και να ενημερώσουν τους πολίτες για τους κινδύνους θερμοπληξίας, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που αντιμετωπίζουν τα μικρά παιδιά. Τα στατιστικά στοιχεία είναι τραγικά, μετρώντας εκατοντάδες περιστατικά θερμοπληξίας αλλά και θανάτους παιδιών που παρέμειναν έστω και λίγα λεπτά μόνα τους στο αυτοκίνητο χωρίς επίβλεψη.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.