Δήλωση σοκ: «Δε μιλάμε για 3 θανάτους αλλά για 4. Η μάνα Μήδεια βγαίνει από το κάδρο του δολοφόνου»

Πάτρα: Οι 30 κρίσιμες μέρες του 2021 που ερευνώνται - Η άγνωστη λεπτομέρεια "κλειδί" της υπόθεσης

Με σημερινές του δηλώσεις ο πρώην Διοικητής Ασφάλειας Πατρών, Θανάσης Νταβλούρος, στην εκπομπή “Το Πρωινό” τοποθετείται για τους θανάτους των 3 παιδιών και αφήνει πολλά υπονοούμενα για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης.

Για τη “συγγένεια” με τον Μάνο Δασκαλάκη

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις φήμες περί συγγένειας με τον Μάνο Δασκαλάκη και το διέψευσε κατηγορηματικά ενώ τόνισε πως θα απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος, για να πράξει τα νόμιμα σχετικά με όσους διασπείρουν τις φήμες αυτές.

Άστοχη ερμηνεία στους θανάτους των παιδιών

«Επειδή από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε ο θάνατος του τελευταίου παιδιού, της Τζωρτζίνας, προκλήθηκα λόγω της ιδιότητάς μου να τοποθετηθώ… είχα μιλήσει από την πρώτη στιγμή, ότι η υπόθεση αυτή, έτσι όπως έχει δημοσιοποιηθεί, πάσχει εξαιτίας ιδιαίτερα της άστοχης ερμηνείας που δόθηκε στους θανάτους των τριών αυτών παιδιών από τους αρμόδιους ιατροδικαστές.», είπε αρχικά.

“Δε μιλάμε για τρεις θανάτους αλλά για τέσσερις”

Όσον αφορά τη φυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφερε: «Το ζήτημα είναι αλλού. Δε μιλάμε για τρεις θανάτους αλλά για τέσσερις. Το πρώτο παιδί, η Μαλένα, το οποίο αποδόθηκε ιατροδικαστικά η αιτία του θανάτου σε ηπατική ανεπάρκεια και δεν ρώτησε κανείς, ο εκφυλισμός του ήπατος, μπορεί να οφείλεται σε ασφυκτικό θάνατο του παιδιού; Στο δεύτερο παιδί, την Ίριδα, οι ιατροδικαστικές εξετάσεις ανέφεραν πνευμονικό οίδημα και αγενεσία φλεβόκομβου, ερώτησε κανείς αν μπορεί να δημιουργήσει ασφυκτικό επεισόδιο;»

«Όπως και να έχει η μάνα – Μήδεια, βγαίνει από το κάδρο του δολοφόνου και πάμε στο τρίτο παιδί, τη Τζωρτζίνα, η οποία πριν τον τελικό της θάνατο είχε έναν προηγηθέντα θάνατο, την πρώτη ανακοπή, για την οποία ουδείς μίλησε και οδήγησε το παιδί στην εγκεφαλική παραλυσία».

Διαβάστε επίσης:

Είναι επίσημο: Πότε σταματούν τα self test και η χρήση μάσκας στα σχολεία

Ένας είναι και φέτος ο προορισμός για την πιο απολαυστική πασχαλινή βόλτα με τα παιδιά!

Γιώργος Λιανός: Η μικρή του κόρη «εισέβαλε» στα γυρίσματα του Survivor κι εμείς «λιώσαμε» (εικόνες)