Διονύσης Κουλοβασιλόπουλος: Ο 67χρονος που πέθανε από κορονοϊό στη Ζάκυνθο

Μετά από λίγα 24ωρα νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και ενώ έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 67χρονος Ζακυνθινός Δ. Κουλοβασιλόπουλος,  άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοιό.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Έμενε στο Καλαμάκι. Εργαζόταν ως κλητήρας στο δικαστήριο και πριν λίγα χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Επίσης, είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου την τετραετία 1999-2003

Το χρονικό της νοσηλείας του 67χρονου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του imerazante.gr o 67χρονος είχε επισκεφτεί πριν από λίγες ημέρες το Νομαρχιακό Νοσοκομείο του Ρίου και την προηγούμενη Πέμπτη ένιωσε αδιαθεσία. Αμέσως πήγε σε ιδιώτη γιατρό, ο οποίος του σύστησε να επισκεφτεί το Νοσοκομείο Ζακύνθου για περαιτέρω εξετάσεις.

Πράγματι αυτό έγινε και στην πύλη του νοσοκομείου, αφού ενημέρωσε για τα συμπτώματα που είχε, νοσηλεύτηκε στην ειδική μονάδα απομόνωσης. Το ίδιο βράδυ (Πέμπτη 12/03) η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί τον διασωλήνωσαν.

Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του, λήφθηκε δείγμα για να σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ. Την Παρασκευή βγήκαν τα αποτελέσματα και διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορoνοϊό.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

67χρονος Έλληνας πολίτης, με υποκείμενα νοσήματα, εισήχθη στο ΓΝ Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου 2020, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε σήμερα το πρωί.

Πηγή: imerazante.gr