Κορονοϊός: Tέταρτος νεκρός στην Ελλάδα

Τέταρτος νεκρός στην Ελλάδα από τον κορονοϊό. Πρόκειται για έναν 53χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. Ήταν από τη Σιάτιστα και εργαζόταν ως παρασκευαστής στο Μικροβιολογικό του Νοσοκομείου Καστοριάς.

Ο άτυχος 53χρονος, ήταν το πρώτο κρούσμα του κοροναϊού στην Καστοριά, που διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ Θεσ/νίκης. Ήδη η Καστοριά, μετρά το 14ο επιβεβαιωμένο κρούσμα θετικό στον κορωναϊό. Πρόκειται για έναν πολίτη, ο οποίος έχει διακομιστεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Πώς διαγνώστηκε θετικός

Χωρίς να έχει διαπιστωθεί ταξιδιωτικό ιστορικό σε ενδημικές περιοχές, ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας όπου μετά από εξέταση οι υπεύθυνοι ήρθαν σε επαφή με την ΕΟΔΥ.

Ακολούθως, ο ίδιος μετέβη, μαζί με τον αδελφό του, στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο της Κοζάνης για περαιτέρω εξετάσεις κι όταν διαγνώστηκε όταν είναι φορέας του κορονοϊού διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Η υγεία του τα επόμενα 24ωρα παρουσίασε επιπλοκές με συνέπεια να επέλθει σήμερα το πρωί ο θάνατός του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ηλικιωμένη μητέρα του και ο αδελφός του βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό στη Σιάτιστα.