Δωρεάν σεμινάριο από το infokids.gr: “Γονείς και δάσκαλοι μιλήστε στα παιδιά για το ρόλο της σωστής διατροφής σε περίοδο εξετάσεων” (26/5)

​Στις ενημερώσεις του υπουργείου Παιδείας αναφέρεται πως εκτός από το διάβασμα, υπάρχουν αρκετοί άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση του μαθητή, τόσο κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς όσο και στις τελικές εξετάσεις. Ακόμα και όταν υπάρχει μια καλή διατροφική κατάσταση στο άτομο, ορισμένες πτυχές της δίαιτας μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία του μαθητή. Αυτές σχετίζονται τόσο με τις γευματικές συνήθειες όσο και με την πρόσληψη ορισμένων θρεπτικών συστατικών.

Πάνω σε αυτό τον άξονα θα κινηθεί το τελευταίο σεμινάριο που θα πραγματοποιήσει το infokids.gr γι’ αυτήν τη σεζόν.

Καλεσμένη μας στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, την Παρασκευή 26 Μαϊου, στις 7 το απόγευμα, θα είναι θα είναι η κ. Σοφία Ελευθερίου MSc, κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος (http://www.diatrosofia.gr/), η οποία, με αφορμή την περίοδο των εξετάσεων, θα μας μιλήσει για τις σημαντικότερες διατροφικές πρακτικές, που μπορούν να συμβάλουν στη μεγιστοποίηση της σχολικής απόδοσης των μαθητών, στην καταπολέμηση του άγχους και να εξασφαλίσουν την επιτυχία τους στις εξετάσεις.

Τα βασικά σημεία του σεμιναρίου μας θα είναι τα εξής:
Η σημασία της υγιεινής διατροφής κατά την διάρκεια των εξετάσεων
Διατροφικές συστάσεις υγιεινής διατροφής
Βασικές συμβουλές για τα κυρία και ενδιάμεσα γεύματα
Τα Ναι και τα Όχι για σωστή διατροφή κατά την διάρκεια των εξετάσεων
Ερωτήσεις – Συζήτηση

Κλείστε θέση για το σεμινάριο “Γονείς και δάσκαλοι μιλήστε στα παιδιά για το ρόλο της σωστής διατροφής σε περίοδο εξετάσεων” στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο) στο info@infokids.gr.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα