Δώστε ζωή στις οικογενειακές, χριστουγεννιάτικες στιγμές σας!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πιο όμορφη και χαρούμενη στιγμή του έτους, τα Χριστούγεννα! Τα παιδιά γεμίζουν χαρά και οι μεγάλοι ξαναγίνονται μικροί, με αποτέλεσμα τα φωτογραφικά κλικ να παίρνουν φωτιά και τα smartphones όλων να γεμίζουν εικόνες με χριστουγεννιάτικα δέντρα, γλυκά, λαμπιόνια, εορταστικά τραπέζια και αγιοβασιλιάτικα σκουφιά.

Πόσες όμως από αυτές τις φωτογραφίες θα καταλήξουν να στολίζουν κάποιο κάδρο στο σπίτι σας;

Πόσες από αυτές τις εικόνες θα τις δώσετε στις γιαγιάδες και τους παππούδες που θέλουν να καμαρώνουν τα εγγόνια τους; Πόσες από αυτές τις στιγμές θα κοσμήσουν το οικογενειακό άλμπουμ με τίτλο «Χριστούγεννα 2023»;

Ας είμαστε ειλικρινείς!

Καμία, και ο λόγος είναι πως σχεδόν κανείς δεν εκτυπώνει πλέον φωτογραφίες και δεν πάει σε ένα φωτογραφείο να περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκτύπωσης και έπειτα να δώσει και ένα αρκετά σεβαστό ποσό.

Αν όμως είχατε την ευκαιρία να εκτυπώσετε εσείς τις αγαπημένες σας φωτογραφίες;

Και όμως γίνεται! Πώς; Με τη βοήθεια της Fujifilm και του νέου smartphone εκτυπωτή, INSTAX SQUARE Link, ο οποίος δίνει τετράγωνες εκτυπώσεις που έχουν μέγεθος 1.5Χ μεγαλύτερο σε σχέση με τους προηγούμενους εκτυπωτές! Πιο συγκεκριμένα, o INSTAX SQUARE Link μεταφέρει μια εικόνα από το smartphone σας και ξεκινά την εκτύπωση σε περίπου 12 δευτερόλεπτα, ενώ υποστηρίζει συνεχή εκτύπωση και μπορεί να εκτυπώσει περίπου 100 εκτυπώσεις INSTAX ανά φόρτιση, μέσω Bluetooth.

Κι αν θεωρείτε πως αυτό που θα σας δώσει ο INSTAX SQUARE Link είναι μόνο πιο μεγάλες από τις συνηθισμένες Polaroid φωτογραφίες, ρίξτε μία ματιά πιο κάτω και θα καταλάβετε πως ο smartphone αυτός εκτυπωτής ήρθε για να απογειώσει τη δημιουργικότητά σας και να δώσει στις οικογενειακές σας εικόνες μέχρι και φωνή!

INSTAX SQUARE Link: Δεν μένει μόνο στην εκτύπωση!

Ο INSTAX SQUARE Link σας προσφέρει ποικιλία κάδρων, ψηφιακών αυτοκόλλητων, ειδικών εφέ, κειμένου, εικόνων, χρωμάτων φόντου, doodles και κινούμενων εικόνων για να διαλέξετε το προσωπικό σας στυλ.

Έτσι με τον INSTAX SQUARE Link μπορείτε:

1. Να εξατομικεύσετε τις εκτυπώσεις σας με εφέ Augmented Reality.

2. Να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα εκτυπώσεις με μηνύματα ακόμα και αν ζείτε μακριά.

3. Να έχετε εύκολη και συνεχή εκτύπωση υψηλής ταχύτητας.

4. Να επιλέξετε από πέντε διαφορετικά εφέ στην εφαρμογή SQUARE Link για να δημιουργήσετε μια εκτύπωση με QR κωδικό. Μετά σαρώνετε τον QR κωδικό στη φωτογραφία με το smartphone σας για να δείτε το περιεχόμενο AR να εμφανίζεται!

5. Να επανεκτυπώσετε μια φωτογραφία με το πάτημα ενός κουμπιού!

6. Να απολαύσετε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με εκτυπώσεις INSTAX που συνδυάζουν φωτογραφίες και συνομιλίες, μέσω του INSTAX Connect.

7. Να φτιάξετε κολάζ και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές κορνίζες για ακόμα περισσότερη δημιουργικότητα!

8. Να μοιραστείτε τις εικόνες σας στα Social Media!

9. Να προσθέσετε σκίτσα ή κείμενο στη φωτογραφία και μετά να την εκτυπώσετε!

10. Να διαλέξετε την κλασική εμφάνιση instax – Natural Mode ή την instax – Rich Mode για ένα πιο βαθύ αποτέλεσμα στην εκτύπωση των χρωμάτων.

Και επειδή οι τσάντες των γονιών ξέρουμε πως είναι πάντα γεμάτες, να είστε σίγουροι πως η μεταφορά του INSTAX SQUARE Link δεν θα σας προβληματίσει καθόλου, καθώς είναι μικρός και ελαφρύς, ενώ έρχεται σε 2 υπέροχα χρώματα, Ash White & Midnight Green, που σίγουρα θα ταιριάζουν με την αισθητική σας!

Powered by Fujifilm Hellas

 

Για να ενημερώνεστε για τα νέα προιόντα της Fujifilm ακολουθήστε τα social media της εταιρείας στο

@fujifilmhellas

και στο

https://www.facebook.com/Fujifilm.gr/

και συντονιστείτε στο επίσημο κανάλι στο YouTube.

 

 

fujifilm.gr

Ηχούς 1 & Αγ. Αναργύρων Π. Φάληρο

2109404100

fujifilm@fujifilm.gr