Αρχική Προτάσεις Αγοράς DPAM και Safe Water Sports συνεργάστηκαν για να μάθουν στα παιδιά για την ασφάλεια στη θάλασσα και τα σπορ

DPAM και Safe Water Sports συνεργάστηκαν για να μάθουν στα παιδιά για την ασφάλεια στη θάλασσα και τα σπορ

H DPAM συμβαδίζει με την εποχή και τις ανάγκες της παιδιών αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ως υποστηρικτής νέων ιδεών.

Tο Σάββατο 15 Ιουνίου, η DPAM σε συνεργασία με το σωματείο Safe Water Sports βρέθηκαν στο The Mall Athens όπου πολλά παιδιά συγκεντρώθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να παίξουν και να μάθουν για την ασφάλεια στη θάλασσα και τα σπορ. Παιχνίδια και δραστηριότητες με άρωμα καλοκαιριού, έβαζαν τα παιδιά στη διαδικασία να συνεργαστούν και να σκεφτούν έξυπνα.

Με έμμεσο τρόπο, λάμβαναν μηνύματα ασφάλειας και αποφυγής επικίνδυνων καταστάσεων στις παραλίες. Έτσι, λοιπόν, το event με νότες δροσιάς, γέλια και καλοκαιρινά vibes, κατάφερε να βάλει το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια των παιδιών να αντιληφθούν την κατάσταση, να ενεργοποιηθεί η λογική τους και να ετοιμαστούν για τις επόμενες βουτιές.

Τι είναι το Safe Water Sports

Η Safe Water Sports είναι ένα οργανωμένο, μη-κερδοσκοπικό σωματείο με πρωταρχικό σκοπό να ενημερώσει και να διασφαλίσει την πρόληψη ατυχημάτων. Έχει αναλάβει τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία για πρώτη φορά στην Ελλάδα σχετικά με την προστασία στη θάλασσα. Επικροτεί τα θαλάσσια σπορ και υποστηρίζει την ασφαλή διεκπεραίωση τους. Μέσω της συνεργασίας αυτής τα παιδιά πέρασαν μια όμορφη μέρα, γεμάτη παιχνίδια και γνώση.

Πάντα με σεβασμό απέναντι στην ευαίσθητη ηλικία των παιδιών και των προτιμήσεων τους, η DPAM έχει φροντίσει να μην λείψει τίποτα από την παιδική καλοκαιρινή βαλίτσα. Ευφάνταστες σειρές ρούχων σε πολλά χρώματα και σχέδια, καθώς επίσης, μεγάλη ποικιλία μαγιό και θαλάσσιων αξεσουάρ βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα ή και ηλεκτρονικά στο  www.dpam.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.