Έγκυος η Ζωή Παπαδοπούλου: Μιλά για το θαύμα μετά από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης

Μετά τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός παιδιού και τις δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδόπουλου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα, στέλνοντας παράλληλα ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδάκι.

«Το θαύμα έγινε! Εκεί που δεν το περιμέναμε… Νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη και χαρά!!! Κι αν έχω κάτι να πω σε όλα τα ζευγάρια που προσπαθούν, είναι ότι η αγάπη και το δέσιμο τους είναι αυτό που θα τους απελευθερώσει από το άγχος για τον ερχομό ενός παιδιού… Γιατί η πίεση που ασκείται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από παντού είναι μεγάλη… Ακούστε μόνο εσάς, προσευχηθείτε αν θέλετε, και οραματιστείτε τη ζωή σας είτε με ή χωρίς ένα παιδί.. Είτε έρθει είτε όχι η σχέση των ανθρώπων που συναντιούνται και αγαπιούνται είναι ιερή! Και ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που τι να κάνουμε τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι, η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο, είναι ένας αριθμός και μη μασάτε όταν ακούτε, “δεν έχεις χρόνο βιάσου”, “μόνο με εξωσωματική θα τα καταφέρεις και αν..”, “αν μείνεις έγκυος πως θα τα καταφέρεις με τη δουλειά σου, με τα οικονομικά, με, με ,με”… Οι γυναίκες είμαστε υπερφυσικά όντα, και μπορούμε να κάνουμε θαύματα πάντα..!!! Να το πιστέψουμε αυτό ακόμη κι αν όλα φαντάζουν δύσκολα και θολά..» έγραψε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Ναύπακτος: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα τρία παιδιά – Έβαλαν φωτιά σε αντισηπτικό

Διευρυμένο ολοήμερο σχολείο: Άρχισαν οι εγγραφές – Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς

«Τώρα έπρεπε να ήμασταν με τα παιδιά που λάτρευες…»: Το σπαρακτικό αντίο στην νεαρή νηπιαγωγό (εικόνες)