Είδηση σοκ: Απόπειρα αρπαγής 9χρονου στη Χίο – Πώς κατάφερε να ξεφύγει

Η φετινή γιορτή Μαστίχας στα Αρμόλια της Χίου σημαδεύτηκε από την απόπειρα αρπαγής ενός 9χρονου αγοριού που βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του.

Πώς έγινε η απόπειρα αρπαγής του 9χρονου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Politischios.gr όλα συνέβησαν όταν  ένας άνδρας  55 ετών περίπου απέσπασε την προσοχή της μητέρας και λίγο αργότερα πήρε τον 9χρονο γιο της, κατευθυνόμενος στη μία από τις εξόδους του χωριού.

Η μητέρα αντιλήφθηκε ότι ο μικρός που είχε δίπλα της είχε εξαφανιστεί και τρέχοντας τον εντόπισε στα 100 μέτρα μαζί με τον άγνωστο άνδρα ο οποίος οδηγούσε το παιδί εκτός χωριού.

Με τις φωνές της μητέρας ο 55χρονος άφησε το παιδί, απομακρύνθηκε τρέχοντας και εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος.

H συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας του 9χρονου

Η μητέρα έχει δώσει πλήρη περιγραφή του άγνωστου άνδρα. Πρόκειται για άνθρωπο ηλικίας 55-60 ετών, με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά και μπλε μάτια.

«Ήταν ο τρόπος που με πλησίασε που με έκανε να προβληματιστώ κι αναζητώντας σε ένα λεπτό τον μικρό που ήταν μπρος στα μάτια μου διαπίστωσα ότι είχε φύγει από δίπλα μου και δεν ήταν και με τον σύζυγο μου», είπε η μητέρα, περιγράφοντας στην ιστοσελίδα astraparis την απόπειρα απαγωγής του γιου της.

«Ψάχνοντας δεξιά και αριστερά τον είδα να απομακρύνεται με τον συγκεκριμένο άγνωστο που του κρατούσε την πλάτη. Το παιδί μου δεν είχε δει ποιος ήταν με τον κόσμο, ένιωσε ένα χέρι στην πλάτη και υπέθεσε ότι ήταν ο μπαμπάς του που βρισκόταν πίσω μας. Φώναξα το όνομα του παιδιού κι αμέσως μετά είδα τον άγνωστο να απομακρύνεται. Γλύτωσε το παιδί δεν ξέρω πώς, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι ούτε στο νησί πια δεν είμαστε ασφαλείς», συμπλήρωσε η σοκαρισμένη γυναίκα.

Οι κινήσεις της Αστυνομίας

Παρότι οι γονείς ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμωτής, οι προσπάθειες εντοπισμού του απέβησαν άκαρπες ενώ ακολούθησε κι επίσημη καταγγελία λίγο αργότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.