Έκκληση για βοήθεια: Άπορη μαμά ζητά τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα για το διαβητικό ΑμεΑ παιδί της

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο Σύλλογος Τριτέκνων – Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος για μια άπορη μαμά με 3 παιδιά που ζει στο Μαρούσι. Το πρωτότοκο παιδί είναι 18 χρονών ενώ τα δύο μικρότερα είναι 13 ετών αγόρι και κορίτσι το οποίο μάλιστα είναι και ΑμεΑ.

Η οικογένεια μένει σε ένα παλιό σπίτι που έχει αρκετά προβλήματα υγρασίας αλλά το κύριο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν καθόλου τρόφιμα. Το ψυγείο υπολειτουργεί ακόμη και τα φάρμακα ινσουλίνης που χρειάζεται για το παιδί της κινδυνεύουν να χαλάσουν .

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Υπάρχει άμεση ανάγκη για φρέσκο γάλα, τρόφιμα, λάδι και είδη υγεινης, απορρυπαντικά ,σεντόνια.Επίσης χρειάζονται ένα ψυγείο, έναν ανεμιστήρα, ένα μούλτι .

Το παιδί που είναι ΑμεΑ χρήζει ανάγκη παρακολούθησης από ψυχολόγο ενδοκρινολόγο διαβητολόγο κατά προτίμηση της περιοχής γιατί δεν υπάρχει μεσο μετακίνησης καθώς και αναλώσιμα βελόνες ινσουλίνης ν 9 και ταινίες ζαχάρου.

Η μαμά ψάχνει μια δουλειά στις γύρω περιοχές 4ωρη και 6ωρη αν κάποιος μπορεί να προσφέρει κάτι από τα παραπάνω ας καλέσει στο 6975688814

Επίσης χρειάζεται και ένας μάστορας για σοβάντισμα και ένας ελαιοχρωματιστής για κάλυψη ζημιών του σπιτιού .

Η οικογένεια χρειάζεται για το κορίτσι 13 ετών ρούχα Μ/L και παπούτσια, για το αγόρι 13 ρούχα L και Μ σορτσάκια και παπούτσια αθλητικά ν43 για το κορίτσι 18 ρούχα Μ και παπούτσια 40 αθλητικά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΔΑΒΑΚΗ ΠΙΝΔΟΥ 24,  19009 ΡΑΦΗΝΑ

6975688814