Αρχική Infokids Υγεία Έκκληση για βοήθεια: Η μικρή Αγγελική χρειάζεται άμεσα γυαλιά οράσεως και ειδικές οφθαλμικές γάζες

Έκκληση για βοήθεια: Η μικρή Αγγελική χρειάζεται άμεσα γυαλιά οράσεως και ειδικές οφθαλμικές γάζες

O  Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας "Θεόφιλος"  σε ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα στο Facebook απευθύνει έκκληση για οπτικό και φαρμακοποιό που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ιατρικές ανάγκες της μικρής Αγγελικής Χρονοπούλου που αντιμετωπίζει κάποιο οφθαλμολογικό πρόβλημα.

Αυτή είναι η ιατρική γνωμάτευση για τα γυαλιά οράσεως:

Το κείμενο της έκκλησης είναι το εξής

Χρειαζόμαστε οπτικό και φαρμακείο.

Χρειαζόμαστε την βοήθεια κάποιου οπτικού που να μπορεί να προσφέρει ένα ζευγάρι γυαλιά για την μικρή Αγγελικούλα μας και ακόμη ένα φαρμακείο για τις ειδικές γάζες που θα χρειαστούν για ένα χρόνο που θα διαρκέσει η θεραπεία της.

Ευχαριστούμε θερμά το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών "ΟΜΜΑ" για την πολύτιμη προσφορά τους που δέχτηκαν αμέσως να δουν το παιδάκι μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον Θεόφιλο 210 88 19 397.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter