Έκκληση για βρεφικά ρούχα για νεογέννητο αγοράκι – Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Η αγαπημένη Μελένια, η μοναδική κλόουν-γιατρός της χώρας που συνδυάζει τις γνώσεις της στην ιατρική, με το παιχνίδι, προσφέροντας απλόχερα το χαμόγελο της στα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη, σε παιδικές ψυχούλες που αντί να παίζουν ανέμελα σε πάρκα και παιδικές χαρές, δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή για ακόμη μια φορά αποδεικνύει το μεγαλείο και την τεράστια ανθρωπιά της απευθύνοντας έκκληση μέσω Facebook ώστε να συγκεντρωθούν βρεφικά είδη για νεογέννητο αγοράκι.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Για νεογέννητο αγοράκι, περιοχή Αθήνα:
Οι γονείς δεν έχουν τίποτα απολύτως. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά, γνωρίζω μέλος της οικογένειάς τους. Ζητά ο,τι μπορεί να χαρίσει ο καθένας. Ενδεικτικά αναφέρω:

Καλαθούνα ή κούνια (ένα από τα δύο)
Καρότσι
Κάθισμα αυτοκινήτου ή αυγό
Αλλαξιέρα
Ρούχα νεογέννητου (*)
Προίκα μωρού
Αναλώσιμα για φροντίδα μαμάς και μωρού

*Από τα πράγματα της κόρης μου περισσεύει ριλαξ (μεγάλωσε και δε χωράει πια), κάποια ρουχαλάκια unisex, και κάποιες πάνες νούμερο 2 (πήραμε πολλές αλλά μεγάλωσε γρήγορα και δεν τις χρειαστήκαμε). Αν περισσεύει κάτι και από εσάς, παρακαλώ στείλτε μου ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ώστε να οργανωθώ και να βοηθήσουμε όλοι μαζί αυτή τη νέα μαμά που μας χρειάζεται.

** Μπορεί να κανονιστεί είτε pick up είτε drop off των βρεφικών ειδών, καθώς απο τις προηγούμενες μαμάδες που έχουν βοηθήσει και βοηθηθεί, οι περισσότερες και πάλι δηλώνουν οτι θέλουν να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο όταν ξαναυπάρξει ανάγκη.

Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την Melenia Ioanna μέσω του λογαριασμού της στο Facebook

Αυτό είναι το Post της στο Facebook