Έκκληση: Ο 9χρονος Ταξιάρχης θα υποβληθεί σε ηπατεκτομή λόγω σοβαρών προβλημάτων – Πώς θα βοηθήσουμε

ηπατεκτομή

Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν οι γονείς του 9χρονου Ταξιάρχη μέσω του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Παιδική Χαρά  καθώς ο μικρούλης θα υποβληθεί σε ηπατεκτομή (θα του αφαιρέσουν μέρος του συκωτιού ) καθώς για δεύτερη φορά στη σύντομη ζωούλα του εμφανίζονται αλλοιώσεις στο ήπαρ και πρέπει να προλάβουμε το χειρότερο σενάριο, να καταστραφεί ολοσχερώς το συκώτι του παιδιού και να αναγκαστεί σε αναζήτηση δότη ήπατος !

Ο αγώνας για ζωή του 9χρονου μαχητή

Λόγω της περίπτωσης ( δεύτερο χειρουργείο ) δεν αναλαμβάνει άμεσα δημόσιο νοσοκομείο και έτσι η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει ώστε να πληρωθεί το χειρουργείο του παιδιού και να μην χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος …!!! Οι γονείς του μικρούλη μας αδυνατούν να καλύψουν το ποσό αυτό καθώς προέκυψε τόσο ξαφνικά η ανάγκη για νέο χειρουργείο και από την εργασία τους ( αγροτικές εργασίες ) ίσα ίσα καλύπτουν τα έξοδα τους ως 5μελης οικογένεια!

Ο Ταξιάρχης αν και μόλις 9 χρόνων παλεύει από πολύ μικρό μωράκι εξαιτίας πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας ορμονικών αλλά κυρίως του συκωτιού του .

Έχει υποβληθεί ήδη μια φορά σε ηπατεκτομή και η τομή-παράσημο από την μια άκρη της κοιλίτσας του ως την άλλη αποδεικνύει ποσό δυνατός μαχητής είναι και τη δίψα για ζωή που έχει !!!

Για ακόμη μια φορά θέλει να παλέψει και να βγει νικητής, να επιστρέψει στους φίλους και τα παιχνίδια του !!! Χρειάζεται όμως την στήριξη μας για να τα καταφέρει και να γίνει το χειρουργείο !

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

🆘Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς :
ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.
PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness
Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Διαβάστε επίσης:

“Στο πάρτι του αυτιστικού γιου μου ήρθαν μόνο 2 παιδάκια και ο κλόουν μοίραζε μπαλόνια στους περαστικούς”

Βιασμός 15χρονης στη Ρόδο – Πιάστηκε στο λεωφορείο ο βιαστής ενώ έφευγε από τη χώρα

Με τεχνικούς συμβούλους από το εξωτερικό θα επιχειρήσει να ανατρέψει η Πισπιρίγκου το πόρισμα για Μαλένα – Ίριδα