“Έξω! Έξω! Έχεις αποτύχει!!”: Έξαλλος καθηγητής διώχνει φοιτητή – “Έχω απογοητευτεί με τους μαθητές…” δηλώνει μετά

"Έξω! Έξω! Έχεις αποτύχει!!": Έξαλλος καθηγητής διώχνει μαθητή - "Έχω απογοητευτεί με τους μαθητές..." δηλώνει μετά

Σαφώς η συμπεριφορά του εκπαιδευτικού που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δεν τιμά ούτε εκείνον, ούτε τον χώρο μέσα στον οποίον εργάζεται. Ωστόσο, όταν διαβάσετε όσα αυτός ο καθηγητής είπε μετά το ατυχές συμβάν και αφού είχε την ευθιξία να παραιτηθεί, ίσως δείξετε κάποια κατανόηση.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Έβινς Πίκαρντ, καθηγητή ιστορίας στο πανεπιστήμιο του Τενεσί των ΗΠΑ, το βίντεο του οποίου έγινε viral, μετά την απίστευτη αντίδρασή του σε φοιτητή που δεν πέρασε το μάθημά του.

Έξαλλος με τον φοιτητή που δεν πέρασε στο μάθημά του

Στο βίντεο, λοιπόν, ο καθηγητής του φωνάζει: «Είπα, ποιο είναι το όνομά σου;». Όταν ο φοιτητής απαντά, ο καθηγητής συνεχίζει: «Έξω! Βγες έξω! Έχεις αποτύχει σε αυτό το μάθημα, όποιο κι αν είναι το όνομά σου! Έξω! Έξω! Έξω! Έξω!»

Τι δήλωσε μετά την παραίτηση

Όπως αναφέρει η Huffington Post, ο καθηγητής μετά το συμβάν παραιτήθηκε, ενώ δήλωσε:

«Λυπάμαι βαθύτατα για ό,τι συνέβη στην τάξη. Έχασα την ψυχραιμία μου και έκανα κάτι που δεν έπρεπε ποτέ να κάνω», δήλωσε στον σταθμό.«Τελευταία βρίσκομαι υπό πίεση και έχω απογοητευτεί με τους μαθητές που δίνουν προσοχή στα κινητά και τους φορητούς υπολογιστές τους και μετά αναρωτιούνται γιατί παίρνουν χαμηλούς βαθμούς. Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά μου. Ζήτησα συγγνώμη από τους μαθητές και υπέβαλα την παραίτησή μου. Είμαι πλέον συνταξιούχος, όπως είχα σχεδιάσει ούτως ή άλλως. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή, αυτό έχει τελειώσει τώρα».

Διαβάστε ακόμα:

«Στο παιδικό του μυαλουδάκι το όπλο πυροβόλησε μόνο του» – Ο 14χρονος έμαθε τον θάνατο του Φώτη χθες – Η οικογένεια διαψεύδει το Χαμόγελο

Ευτυχισμένοι μαζί: Ετεροθαλή αδέλφια ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν με τις ευλογίες των γονιών

Αυτός είναι ο 73χρονος που ασέλγησε σε παιδί στο Δημοτικό Κήπο της Δράμας