Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Πέννυ Μπαλτατζή καθώς όπως ανακοίνωσε στο προφίλ της στο Ιnstagram σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της, ποστάροντας τη φωτογραφία με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της.

Η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Χρήστο Τζούτη από το 2016, ενώ τον Οκτώβριο του 2019 και μετά από αρκετές δυσκολίες όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, ήρθε στον κόσμο ο πρωτότοκος γιος τους Κάρολος.

Τα λόγια καρδιάς για τον ερχομό του μωρού της

«Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ακόμη ταξίδι…. Μέσα στη στείρα καλλιτεχνική, από συναυλίες, εποχη. Γιατί μουσικές και τέχνη γεννιούνται κάθε μέρα και αυτό είναι ευχή και ελπίδα…

Μία ζωή ακόμη μέσα στο σπίτι μας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά και όλη μας την αγάπη. Α υτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούσα να έχω.

Αυτή η νέα ψυχούλα, ο Κάρολος μας και συ Χρήστο μου.(και τα ζωάκια μας φυσικά #σελήνα #Φίλιππος #λιακος).

Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είστε τα πολύτιμα μου και θέλω να είστε ευτυχισμένοι και γεροί πάντα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

To post της στο Instagram

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίστε να θηλάζετε ακόμη κι αν έχετε μολυνθεί με κορονοϊό – Γιατί οι έγκυες κινδυνεύουν περισσότερο

Δωρεάν σεμινάριο Infokids.gr-Infowoman.gr: “Βιασμός: Ούτε θύματα, ούτε θύτες – Εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας να σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους

Πώς θα επιστρέψει το παιδί μετά από λοίμωξη COVID-19 στις αθλητικές του δραστηριότητες