Αρχική InfoBaby Τοκετός Έμαθε ότι γέννησε η γυναίκα του από τα μεγάφωνα της Ριζούπολης!

Έμαθε ότι γέννησε η γυναίκα του από τα μεγάφωνα της Ριζούπολης!

Εάν νομίζετε ότι έχετε δει τα πάντα να συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα, τότε είστε σίγουρα γελασμένοι! Μπορεί κατά καιρούς να έχουμε παρακολουθήσει προτάσεις γάμου να λαμβάνουν χώρα εντός αγωνιστικού χώρου, πάντα όμως θα υπάρχει κάτι άλλο που θα μας προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη!

Κάτι πρωτόγνωρο συνέβη κατά τη διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και της Λαμίας, όπου ακούστηκε από τα μεγάφωνα της Ριζούπολης ότι ένας κύριος πρέπει να επικοινωνήσει με το μαιευτήριο καθώς έχει γεννήσει η γυναίκα του!

Την ώρα που ο Ντιέγκο Ρομάνο χάρισε τη νίκη στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο μαιευτήριο ερχόταν στον κόσμο μια νέα ζωή! Τα γέλια και οι ευχές όσων βρίσκονταν στις εξέδρες άρχισαν να πέφτουν βροχή, ενώ ο ευτυχισμένος πατέρας έφυγε στη μέση του αγώνα για να τρέξει κοντά στην οικογένειά του!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.