Ένα παιδάκι κέρδισε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή χάρη στη δωρεά μυελού των οστών

Η καλή και αισιόδοξη είδηση της ημέρας μας έρχεται από το Όραμα Ελπίδας και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών καθώς όπως έγινε γνωστό ένα παιδάκι με σοβαρό πρόβλημα υγείας έλαβε αιμοποιητικά κύτταρα μέσω της δωρεάς μυελού των οστων!

Όπως αναφέρεται και στην ανάρτηση  ” Τέσσερις άνδρες από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας προσέφεραν αιμοποιητικά κύτταρα σε ισάριθμους ασθενείς με σοβαρά αιματολογικά νοσήματα που έχρηζαν μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Δύο μοσχεύματα παρέμειναν στην Ελλάδα και δύο ταξίδεψαν σε χώρες της Ευρώπης. Τρεις ενήλικες και ένα μικρό παιδί κέρδισαν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή χάρις την ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση των ανθρώπων αυτών! #gineethelontisdotismyeloutwnostwn #doseelpida #dosezoi”

Το post της είδησης

ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΥΕΛΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΖΩΗ!

Αυτή η χαρμόσυνη είδηση είναι ένας ακόμη λόγος για να πάρουμε όλοι την απόφαση να γίνουμε δότες μυελού των οστών. Δίνεις δείγμα από το σάλιο σου με μία μπατονέτα για να τυποποιηθεί ο ιστικός σου τύπος και μπορεί να είσαι αυτός που θα χαρίσει ζωή σε έναν συνάνθρωπο με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Αγαπητοί νονοί, ποιο βιβλίο θα χαρίσετε στο βαφτιστήρι σας μαζί με τη λαμπάδα;

Το πρώτο μπανάκι των διδύμων, που έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται ακόμη στην κοιλιά της μαμάς (Βίντεο)

Κάθε φορά που γεννιέται ένα παιδί, ο Θεός στέλνει μήνυμα ότι εμπιστεύεται ξανά τον άνθρωπο