Αρχική Καλοκαιρινός Οδηγός Επιβίωσης Ένα θαλάσσιο πάρκο φιλοξενεί «αληθινές» γοργόνες και γίνεται ο καλοκαιρινός προορισμός των ονείρων μας!

Ένα θαλάσσιο πάρκο φιλοξενεί «αληθινές» γοργόνες και γίνεται ο καλοκαιρινός προορισμός των ονείρων μας!

Πιστεύουμε ότι η ανθρωπότητα έχει κάνει τρομερά βήματα στην ανακάλυψη νέων τόπων, όμως, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, σύμφωνα τουλάχιστον με τα μεγαλύτερα ωκεανογραφικά κέντρο, μόλις το 5% των ωκεανών έχει εξερευνηθεί. Αυτό σημαίνει, ότι απομένει ένα τεράστιο 95%, των ωκεανών παγκοσμίως, το οποίο παραμένει εντελώς ανεξερεύνητο και παντελώς άγνωστο. Δεν είναι, λοιπόν, εντελώς άτοπο να πιστεύουμε, ότι σε απύθμενο βάθη μπορούν να ζουν ακόμα και… μυθικά πλάσματα!

Επιδιώκοντας να κάνει τη φαντασία αυτή πραγματικότητα, το Lost Island Waterpark, στην Iowa της Αμερικής, πρόσθεσε πριν από μερικούς μήνες, στις έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακές ατραξιόν του, ένα θέαμα που δεν έχουμε δει πουθενά αλλού στον κόσμο: «Αληθινές», ολοζώντανες και πανέμορφες γοργόνες!

Δείτε τις στo Infokids.com.cy.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.