Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει μια χειροποίητη λαμπάδα και ένα προσωποποιημένο παιδικό φωτιστικό δια χειρός babylove.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εορτασμό του φετινού Πάσχα δειλά δειλά ξεκίνησε. Παρότι διανύουμε το τρίτο κύμα της πανδημίας και μέχρι στιγμής τα σενάρια για το πώς θα γιορτάσουμε το Πάσχα δίνουν και παίρνουν, εντούτοις  τα παιδιά περιμένουν τη λαμπάδα τους ακόμα και αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Επειδή των “Φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν” εμείς βρήκαμε ήδη τον απόλυτο προορισμό για μοναδικές άκρως πρωτότυπες παιδικές λαμπάδες που θα ενθουσιάσουν τόσο τα πιτσιρίκια όσο και τους νονούς και τις νονές ότι έκαναν τη καλύτερη επιλογή για φέτος!

Το αγαπημένο μας babylove.gr της γνωστής ραδιοφωνικής παραγωγού, Άννας Μαρίας Ψέμμα, με σήμα κατατεθέν τα προσωποιημένα χειροποίητα φωτιστικά που στολίζουν το παιδικό δωμάτιο δημιουργώντας μια ζεστασιά και μια όμορφη ατμόσφαιρα, φέτος μας προτείνει και να συνδυάσουμε λαμπάδα και φωτιστικό για ένα μοναδικό δώρο για τα βαφτιστήρια μας.

Με κεντρικό μήνυμα “Nονοί & Νονούλες, και φέτος εστιάζουμε στην Αισιοδοξία, τη Χαρά και την Αγάπη στα πρόσωπα των παιδιών. Ελάτε να φτιάξουμε το το φωτιστικό των ονείρων τους και να φέρουμε το φως στο δωμάτιο τους” μας καλεί να εμπνευστούμε το φωτιστικό που θέλουμε να χαρίσουμε στους λιλιπούτειους φίλους μας και το παιδί θα το παραλάβει μαζί με μια φανταστική λαμπάδα!

Πρόκειται για έναν δημιουργικό και άκρως εντυπωσιακό τρόπο για να δώσετε στο βαφτιστήρι σας την καθιερωμένη πασχαλινή λαμπάδα. Οταν ανάβει τη νύχτα, το φωτιστικό γίνεται παραμυθένιο και ζωντανεύει μαγικά στα μάτια τους !

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε, εξασφαλίσαμε για έναν τυχερό αναγνώστη μια χειροποίητη λαμπάδα και ένα φωτιστικό δια χειρός babylove.gr

Για να ενημερώνεστε για τις νέες δημιουργίες και τις προσφορές του babylove.gr κάντε Like στο Facebook και Follow στο Ιnstagram.

info@babylove.gr

+30 6936731000

Δευτέρα – Σάββατο: 09:00 – 21:00

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια χειροποίητη λαμπάδα και ένα προσωποποιημένο παιδικό φωτιστικό για το παιδάκι σας δια χειρός babylove.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 15 Απριλίου  στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια χειροποίητη λαμπάδα και ένα προσωποποιημένο παιδικό φωτιστικό για το παιδάκι σας δια χειρός babylove.gr
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Τεμπονέρα Ασήμω

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.