Αρχική InfoMommy Υγεία Ενημερωνόμαστε για το Σακχαρώδη Διαβήτη στην ημερίδα του Δήμου Γλυφάδας (11/2)

Ενημερωνόμαστε για το Σακχαρώδη Διαβήτη στην ημερίδα του Δήμου Γλυφάδας (11/2)

Ο σακχαρώδης διαβήτης απασχολεί και προβληματίζει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, θεωρείται η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη χρόνια πάθηση στον κόσμο με τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό κόστος. Στη χώρα μας περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα σχετικά με το σακχαρώδη διαβήτη.

Η ανάγκη ευαισθητοποίησης όλων μας είναι επιτακτική. Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center (ENHC) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη. Η ημερίδα με θέμα «Σακχαρώδης διαβήτης: Μας αφορά όλους» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Γλυφάδας.

Θα μιλήσουν οι ακόλουθοι:

α) Γεώργιος Κουκούλης - Ενδοκρινολόγος, Διευθυντής του Κέντρου Μεταβολισμού και Διαβήτη του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με θέμα τον Προδιαβήτη

β) Παναγιώτης Τσαπόγας - Παθολόγος με εξειδίκευση στο διαβήτη, Αναπληρωτής διευθυντής του Κέντρου Μεταβολισμού και Διαβήτη του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με θέμα «Πρόληψη των διαβητικών επιπλοκών»

γ) Ελένη Πέτσιου - Παθολόγος με εξειδίκευση στο διαβήτη, Επιμελήτρια Α’ Παθολογικής Κλινικής, Κέντρου Μεταβολισμού και Διαβήτη με θέμα «Πρόληψη του διαβήτη κύησης»

Σε όσους δημότες παρακολουθήσουν την ημερίδα θα γίνουν μετρήσεις σακχάρου αίματος με μετρητή. Στους 50 πρώτους που θα εξετασθούν και η μέτρηση σακχάρου είναι άνω των φυσιολογικών τιμών, θα προσφερθεί δωρεάν το ακόλουθο πακέτο αιματολογικών εξετάσεων στις εγκαταστάσεις του ENHC: γενική αίματος, γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, ολική χοληστερόλη, HDL, LDL, τριγλυκερίδια.

Δημαρχείο Γλυφάδας
Άλσους 15, Γλυφάδα (ισόγειο)
Τηλ: 213 20 25 200
E-mail: info@glyfada.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.