Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Διεθνούς Απολυτηρίου του Pierce – Aμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (8/3)

Αν είστε γονιός μαθητή Γυμνασίου και ήδη αναζητάτε το επόμενο εκπαιδευτικό βήμα του παιδιού σας τότε την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 10:30 αξίζει να δώσετε το παρών και να παρακολουθήσετε την ημερίδα Discover Pierce IB Day που διοργανώνει το PierceAμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος στο Θέατρο του Κολλεγίου.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου το Pierce σάς προσκαλεί στο «Discover Pierce IB Day»

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση για μαθητές που ονειρεύονται να ανοίξουν τα φτερά τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.  Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις αλλά και να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους με εκπροσώπους από τη διοίκηση του Σχολείου και του Pierce IB, ώστε να οδηγηθούν με γνώση και σωστή ενημέρωση σε αυτή την τόσο στρατηγική –για το μέλλον του παιδιού τους– επιλογή.

Από το Γενικό Λύκειο στο IB DP: Προκλήσεις και δυνατότητες

Το πρόγραμμα IB του Pierce είναι σχεδιασμένο να προσφέρει στους μαθητές τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να ενσωματωθούν αβίαστα στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα των κορυφαίων πανεπιστημίων του εξωτερικού, όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σημερινής εποχής.

6 πλεονεκτήματα για να ακολουθήσει ο μαθητής το πρόγραμμα Διεθνούς Απολυτηρίου του Pierce – Aμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Στο πλαίσιο της ημερίδας, γονείς και μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από καθηγητές του Pierce IB για τα πλεονεκτήματα που θα έχει η επιλογή τους να ακολουθήσουν το πρόγραμμα Διεθνούς Απολυτηρίου. Ενδεικτικά αναφέρονται τα κάτωθι:

• Οι μικρές, ευέλικτες τάξεις των 5-15 μαθητών
• Η υποστηρικτική διδασκαλία
• Οι πανεπιστημιακοί καθηγητές του προγράμματος
• Η αξιοποίηση όλων των πρωτοποριακών εγκαταστάσεων του Κολλεγίου προς όφελος των μαθητών
• Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε διεθνή πανεπιστήμια κύρους
• Οι προσφερόμενες υποτροφίες του προγράμματος

Αυτά και ακόμα περισσότερα θα ανακαλύψετε όσοι επισκεφθείτε το campus του Κολλεγίου στην Αγία Παρασκευή την προσεχή Κυριακή 8 Μαρτίου. 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας

Αν θέλετε και το δικό σας παιδί  να αριστεύσει στις σπουδές του, να αγαπήσει τη δια βίου μάθηση και να αποκτήσει ένα υψηλό επίπεδο παιδείας τότε το πρόγραμμα IB του Pierce είναι η ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πρόταση που πρέπει να ακολουθήσει.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας πατήστε εδώ.

Παρακολουθήστε την ημερίδα και μέσω live streaming

H εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω live streaming στον σύνδεσμο: http://www.pierce.gr/livestream/. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την παρουσίαση και να υποβάλουν τα ερωτήματά τους, είτε επιλέγοντας την εφαρμογή chat είτε αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο discoverpierceib@acg.edu