ΕΟΦ: Ανακαλούνται rapid tests από τα φαρμακεία – Δείτε για ποια πρόκειται

Δωρεάν rapid-tests για τους μαθητές του Δήμου Περάματος

Την ανάκληση από την Ελληνική αγορά του προϊόντος VISION COVID19 Rapid Antigen test kit (REF V2004Y190) της κατασκευάστριας εταιρείας VİSİON BİYOTEKNOLOJİ ARAŞTIRMA GELİŞTİRME LABT. SİST.SAN. VE TİC. LTD ŞTİ. (Τουρκία) ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Αυτό είναι το rapid test που ανακαλείται

Την Ανάκληση από την Ελληνική αγορά του προϊόντος VISION COVID19 Rapid Antigen test kit (REF V2004Y190), της κατασκευάστριας εταιρείας VISION BIYOTEKNOLOJI ARA§TIRMA GELi$TiRME LABT. SIST.SAN. VE TIC. LTD §ΤΊ. (Τουρκία), το οποίο είναι τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνων SARS-CoV-2 (rapid test).

Το παραπάνω προϊόν ανακαλείται για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, καθώς το προϊόν φέρει αδικαιολόγητα τη Σήμανση CE. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση των Πολωνικών Αρχών, το Πιστοποιητικό CE είναι πλαστό.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία/διανομέας οφείλει να ενημερώσει άμεσα τους πελάτες της προς υλοποίηση της παρούσας και να τηρεί το αρχείο των επιστροφών/ ενημέρωσης στη διάθεση του ελέγχου για διάστημα 5 ετών.

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ

Διαβάστε επίσης:

Οι συμμαθητές δεν ξέχασαν τον 13χρονο Θωμά που πέθανε πέρσι αιφνίδια στις διακοπές – Ο αγώνας στη μνήμη του

Αυξάνονται οι αυτοκτονικές τάσεις των εφήβων και οι γονείς καλούνται να γνωρίζουν την αιτία!

Πανελλήνιες 2022: Ο Αντισυνταγματάρχης που συγκέντρωσε 19.580 μόρια – «Η κόρη μου κρατούσε το βιβλίο και της έλεγα το μάθημα»