Επιχείρηση Κλεοπάτρα: Το απόλυτο αποκριάτικο παιχνίδι μυστηρίου περιμένει τα παιδιά στο AVENUE!

Το AVENUE , το αγαπημένο εμπορικό κέντρο για όλη την οικογένεια, προ(σ)καλεί τα παιδιά να γιορτάσουν τις φετινές Απόκριες παίρνοντας μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι μυστηρίου “Επιχείρηση Κλεοπάτρα”.

Είστε έτοιμοι για περιπέτεια;

Οι μικροί μας φίλοι θα ταξιδέψουν νοερά στην Αίγυπτο την εποχή της βασίλισσας Κλεοπάτρας και θα συμμετάσχουν σε μια διαδραστική περιπέτεια που θα την απολαύσουν με την ψυχή τους. Με όπλα την παρατηρητικότητα, την οξυδέρκεια αλλά και τις… χορευτικές τους ικανότητες καλούνται να λύσουν μια σειρά από γρίφους και να αποκρυπτογραφήσουν ιερογλυφικά σε πάπυρους με στόχο να ανακαλύψουν τα πάντα για την ξακουστή βασίλισσα Κλεοπάτρα!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την “Επιχείρηση Κλεοπάτρα”

Η “Επιχείρηση Κλεοπάτρα” απαιτεί την σοφία και την ενεργό συμμετοχή των παιδιών για να δοθεί επιτέλους λύση σε ένα μυστήριο για δυνατούς λύτες. Αφού χωριστούν σε δύο ομάδες τα παιδιά μαθαίνουν τα πρόσωπα του παιχνιδιού και είναι πλέον έτοιμα για δράση.

Kεντρικό πρόσωπο του παιχνιδιού είναι η Κλεοπάτρα, η τελευταία Βασίλισσα των Πτολεμαίων στην Αίγυπτο που έμεινε στην ιστορία ως το πρότυπο της γυναικείας ομορφιάς. Είναι εξαιρετική χορεύτρια και τρελαίνεται για πειράγματα, φάρσες και παιχνίδια!

Ο Ιούλιος Καίσαρας είναι ο εμβληματικός Ρωμαίος Αυτοκράτορας με τις στρατηγικές ικανότητες που εκτός των άλλων είναι θαυμαστής των ομαδικών παιχνιδιών αλλά και των μεγάλων Αποκριάτικων Παρελάσεων. Τα παιδιά καλούνται να συστρατευθούν μαζί του για να τον βοηθήσουν να λύσει το περιβόητο μυστήριο με τις πυραμίδες. Πολύτιμος σύμμαχος τους θα είναι και ο Καμηλιέρης που θα τους προμηθεύσει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να μεταμορφωθούν σε Ρωμαίους στρατηγούς και σε Αιγύπτιες αυτοκράτειρες.

Γιατί πώς αλλιώς θα λύσουν το μυστήριο αν δεν γίνουν μέρος της περιπέτειας;

Αφού δημιουργηθεί ο “στρατός” του Ιουλίου Καίσαρα με σήμα κατατεθέν το Ρωμαϊκό στεφάνι και η “στρατιά” της Κλεοπάτρας που φορά  την χαρακτηριστική Αιγυπτιακή τιάρα το παιχνίδι κορυφώνεται! Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, περιπέτεια, γέλιο και αποκριάτικο ξεφάντωμα, τα παιδιά θα καταλάβουν πως μόνο αν συνεργαστούν όλοι μαζί, θα βρουν την λύση!  Ποια ομάδα τελικά θα λύσει πρώτη το μυστήριο και θα αναδειχθεί νικήτρια;

Ραντεβού στο  AVENUE για την πιο μυστηριώδη και ανατρεπτική Αποκριά

Αν λοιπόν,  θέλουν και τα δικά σας παιδιά να ανακαλύψουν τα μυστικά της Αιγύπτου τότε μην παραλείψετε να δώσετε το παρών στο AVENUE . Το πρόγραμμα των  αποκριάτικων εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Για δύο Παρασκευές στις 22/2 και 1/3 από τις 16.30-20.30 και δύο Σάββατα στις 23/2 και 2/3 από τις 11.30-19.30 στη μικρή πλατεία του AVENUE.

Είσοδος ελεύθερη

Εμπορικό Κέντρο AVENUE

Λ. Κηφισίας 41-47 Μαρούσι

2106100901