«Έτσι δολοφονήθηκαν η Μαλένα και η Ίριδα»: Ο ιατροδικαστής Λέων σε μια αποκάλυψη “βόμβα”

Πεπεισμένος πως ο φάκελος με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, όχι μόνο δεν έχει κλείσει αλλά πως σύντομα θα υπάρχουν καταιγιστικές εξελίξεις εμφανίστηκε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σχετικά με τις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας. Ο ιατροδικαστής, δηλώνει βέβαιος από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί πως τα δύο αγγελούδια δολοφονήθηκαν.

Λέων: «Τα ευρήματα δείχνουν ότι η Μαλένα και η Ίριδα δολοφονήθηκαν»

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Κυριακής, βλέπει έγκλημα όχι με χρήση κεταμίνης όπως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, αλλά δια της μεθόδου της ασφυξίας. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί θα μπουν στο μικροσκόπιο τα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά τις τελευταίες ώρες της ζωής τους.

«Αυτή η στιγμή έχουμε ένα επιβεβαιωμένο εύρημα, ότι η κεταμίνη αποτελεί την αιτία θανάτου. Αυτό που μπορούμε να δούμε λαμβάνοντας δείγμα από τα μαλλιά του παιδιού είναι ότι είμαστε σε θέση να δούμε κατά πόσο τα προηγούμενα επεισόδια συνδέονται με τη χρήση κεταμίνης ή άλλων ουσιών. Είναι μία ευκαιρία να λάβουμε αυτό το βιολογικό δείγμα ώστε να δούμε σε βάθος χρόνου κατά πόσο υπήρχε χρήση ουσιών ή και κεταμίνης».

“Ασφυκτικός θάνατος σε Μαλένα και Ίριδα”

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Λέων οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, δεν οφείλονται σε παθολογικά αίτια ή κάποιο γενετικό παράγοντα. «Ουσιαστικά μιλάμε για επίδραση ενός εξωτερικού παράγοντα που πιθανότατα δεν είναι η κεταμίνη. Δεν είναι ούτε άλλη ουσία, θα σας έλεγα ότι μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο», δήλωσε και τόνισε πως το θρίλερ της Πάτρας είναι ένα πρωτόγνωρο έγκλημα όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης:

“Βόμβες” Κατερινόπουλου για Ρούλα και Μάνο- Η δήλωση για τα 3 παιδιά που θα συζητηθεί

Αποκάλυψη σοκ: Πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας μέσα σε 13 ώρες

Τα παραπλανητικά μηνύματα της Ρούλας στους γιατρούς για να “σκηνοθετήσει” τις πράξεις της